Τρόπος Ζωής

«Δένει» τον Γιάν Βέσελι η Μπαρτσελόνα – Galaksias Portal News

Μία ημέρα πριν η εθνική Ελλάδας υποδεχτεί την Τσεχία στο ΣΕΦ (23/2, 21:00, ΕΡΤ3, Novasports Prime), στην πρεμιέρα της στα Προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, έγινε γνωστή η είδηση της επικείμενης ανανέωσης της συνεργασίας του σταρ των Τσέχων, Γιαν Βέσελι, με την Μπαρτσελόνα.

Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ δεν θ’ αγωνιστεί απέναντι στην εθνική Ελλάδας, αλλά ούτε και στη 2η αγωνιστική, καθώς δήλωσε πως «έχω ταλαιπωρηθεί από κούραση και μικροτραυματισμούς τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε πρέπει να αναρρώσω κατά τη διάρκεια του “παραθύρου” ώστε να προετοιμαστώ για την κορύφωση της σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη Βαρκελώνη, όμως προέκυψε πως η διοίκηση των Καταλανών και ο Τσέχος βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για ν’ αφαιρεθεί άμεσα ο όρος “buy out” στο συμβόλαιό του για το ερχόμενο καλοκαίρι, που θα επέτρεπε στον Βέσελι να αφήσει τους «μπλαουγκράνα» και να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Βέσελι μετρά 12,9 πόντους και 4,5 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα με την Μπαρτσελόνα την τρέχουσα σεζόν στη Euroleague και είναι ο πρώτος σκόρερ των Καταλανών στη διοργάνωση. Οι Καταλανοί, λοιπόν θέλουν να διατηρήσουν τον Τσέχο στο ρόστερ τους και εκτός από την απαλοιφή του όρου “buy out” αναμένεται να επεκτείνουν το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2025.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button