Επικαιρότητα

Δείξαμε σεβασμό στον Πανιώνιο – Galaksias.com

Δείτε τι δήλωσαν στην συνέντευξη τύπου του αγώνα Προμηθέας- Πανιώνιος 

Tι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές μετά τη νίκη του Προμηθέα επί του Πανιωνίου (88-48) στον τελευταίο προημιτελικό του  Final 8.

Δημήτρης Κακλαμανάκης (παίκτης Πανιωνίου): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Δεν φανήκαμε όσο ανταγωνιστικοί θέλαμε και να δείξουμε το πρόσωπο που επιθυμούσαμε. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η άνοδος στην Α1».

Άρης Λυκογιάννης (προπονητής Πανιωνίου): «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη και την πρόκριση. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια του Προμηθέα και υπήρχε διαφορά στο κομμάτι της αθλητικότητας. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας, παρ’ όλα οφείλουμε να συνεχίσουμε για τον μεγάλο στόχο της ανόδου και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Παπάγου την Τετάρτη».

Photo intime

Νάσος Μπαζίνας (παίκτης Προμηθέα): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό γνωρίζοντας πως ο Πανιώνιος παρότι παίζει στην Elite League έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Τώρα θα προετοιμαστούμε για έναν πολύ δύσκολο αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Ηλίας Παπαθεοδώρου (προπονητής Προμηθέα): «Προσεγγίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι, δείξαμε σεβασμό απέναντι στον Πανιώνιο και πήραμε τη νίκη. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, όσο μπορούμε και να προετοιμαστούμε για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό».
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button