Τρόπος Ζωής

«Δεν επέτρεψα στον εαυτό μου ούτε μια στιγμή να με ρίξει» – Galaksias Portal News

Η Ιωάννα Μαλέσκου, σε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, μίλησε στην εκπομπή Status για την μεγάλη απόφαση που πήρε να αφήσει την Κρήτη και να εγκατασταθεί στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Καλεσμένη του Κωνσταντίνου Καμέα στη βραδινή εκπομπή του AstraTV, η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στην περίοδο που βρέθηκε από το Ηράκλειο στην Αθήνα και από το το Κρήτη TV στον Σκάϊ  μέσα σε λίγες μέρες. 

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως «ήταν δύσκολες μέρες. Αυτή την μετάβαση (σ.σ. από την Κρήτη στην Αθήνα) αλλιώς την είχα φανταστεί, αλλιώς έβλεπα να εξελίσσεται και κάπου ένιωθα λίγο έξω από τα νερά μου. Γιατί ξεκινάς κάτι καινούργιο, σε ένα πολύ περιορισμένο χρόνο έχοντας στη διάθεση σου ελάχιστες μέρες. Μεγάλο κεφάλαιο αυτό. Τέλος Ιουλίου τελείωσε η εκπομπή στην Κρήτη, έπρεπε να φύγω και 31 Αυγούστου έκανα πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Οι μέρες που είχα στη διάθεση μου ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Να βρω σπίτι, να αλλάξω γενικώς τη ζωή μου και ταυτόχρονα να ξεκινήσω κάτι καινούργιο με νέους ανθρώπους, συνεργάτες που σε μεγάλο βαθμό και εκείνοι ξεκινούσαν αυτή την ευθύνη που είχαν τότε σε άλλα πόστα. Όλοι μαζί ξεκινήσαμε με πολύ καλή διάθεση.

Αντίκρυσα όμως και συνάντησα κάτι διαφορετικό από αυτό το οποίο ανέμενα. Γιατί, ναι μεν με κάποιο τρόπο απασχολούσα και συζητήθηκε το όνομα μου σε έναν μεγάλο βαθμό όσο ήμουν ακόμα στην Κρήτη, χωρίς όμως να το επιδιώξω ή να φανταστώ πως θα εξελισσόταν όλο αυτό. Ερχόμενη εδώ αντικρύζω κάτι καινούργιο, το οποίο προφανώς ήταν σε άλλο μέγεθος και άλλες ήταν οι διαστάσεις που λάμβανε γιατί δεν είχα προετοιμαστεί πως είναι δημόσια να πρέπει να απαντήσεις για πράγματα τόσο άμεσα», συνέχισε.

«Επειδή έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού μου σκεφτόμουν πάρα πολλά πράγματα. Δεν τα σκεφτόμουν όμως δυνατά γιατί ξέρω ότι ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που, αν τα αρθρώσω πόσω μάλλον αν τα πω κάπου, πάντα με τρόμαζε ότι μπορεί να με ποτίσει».

«Ίσως και να υπήρξαν κάποιες στιγμές πολύ έντονες που να είπα μέσα μου, να σκεφτόμουν με τόση νοσταλγία, με τόση συγκίνηση και με τόση αγάπη αυτό το οποίο ήμουν, είχα και άφησα που… να ήμουν οριακά να πω «γιατί». Δεν επέτρεψα όμως στον εαυτό μου ούτε μια στιγμή να με ρίξει, να με ρουφήξει, αυτό γιατί φοβόμουν ότι ξαφνικά θα είχα τον χαρακτηρισμό μέσα μου της ηττοπαθούς. Δεν έχω σε καμία περίπτωση συνηθίσει και δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου, ακόμα και στα δύσκολα, να τα παρατήσω και να φύγω», είπε κλείνοντας η Ιωάννα Μαλέσκου.

To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν επέτρεψα στον εαυτό μου ούτε μια στιγμή να με ρίξει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button