ΕνημέρωσηΠολιτική

Δεν πάμε μπροστά με μισθούς που τους εξαφανίζει η ακρίβεια – Galaksias Portal News

Στα Χανιά βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία στον πεζόδρομο της Μουσούρων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε την ανοικτή ομιλία του στα Χανιά με αναφορά στο παρελθόν της οικογένειάς του στο Σκινέ επισημαίνοντας πως «πήγα σήμερα τον απόγευμα στο μνημείο που εκτελέστηκαν ο προπάππους μου και ο θείος μου από τους Γερμανούς λίγες ημέρες μετά τη Μάχη της Κρήτης. Δεν απολογούμαι για τα γονίδια μου. Έχουμε ευθύνη όλοι να μην επιτρέψουμε την ανασύσταση του φασισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ακρίβεια και υπογράμμισε πως είναι ανάγκη να «μπει όριο στις αυξήσεις» και τάχθηκε υπέρ του μηδενικού ΦΠΑ για ορισμένα από τα βασικά είδη ανάγκης.

Αναφορικά με τους μισθωτούς ανέφερε πως «δεν μπορεί η Ελλάδα να πάει μπροστά με μισθούς που τους εξαφανίζει η ακρίβεια» ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη βελτίωσης των ρυθμών στην απονομή της δικαιοσύνης.

Για τις ανεμογεννήτριες τόνισε πως «είμαστε υπέρ της πράσινης ενέργειας» αλλά όχι «της καταστροφής του περιβάλλοντος με τις ανεμογεννήτριες».

 

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Δεν πάμε μπροστά με μισθούς που τους εξαφανίζει η ακρίβεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button