ΕνημέρωσηΠολιτική

Δεν «παίζει» το όνομα του Γιώργου Μυλωνάκη για την αντικατάσταση Παπασταύρου και Μπρατάκου – «Ζυγίζει» επιλογές ο Μητσοτάκης

Θέμα χρόνου είναι οι αντικαταστάσεις των υπουργών Σταύρου Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκου μετά τις παραιτήσεις τους, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτές δεν θα γίνουν στο πλαίσιο ενός ανασχηματισμού του κυβερνητικού σχήματος αλλά με εσωτερική αναδιάταξη.

Όλα δείχνουν ότι το όνομα του Γενικού Γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη, που χθες ακούστηκε ότι θα μετακομίσει στο Μαξίμου μετά τις παραιτήσεις του Σταύρου Παπασταύρου και του Γιάννη Μπρατάκου, δεν είναι πια στο «τραπέζι», με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να «ζυγίζει» όλες τις επιλογές πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες, μετά την παραίτηση του υπουργού Επικρατείας και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ  ακούστηκε ως αντικαταστάτης ενός εκ των δύο, και το όνομα του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση.

«Στη ΝΔ υπάρχει κάτι που για τα άλλα κόμματα είναι άγνωστο. Λέγεται παραίτηση και ανάληψη ευθύνης» δήλωσε σήμερα, Παρασκευή (29.03.24) ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο Open, με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου να επισημαίνουν ότι οι κ.κ. Μπρατάκος και  Σταύρος Παπασταύρου ανέλαβαν την ευθύνη των πράξεών τους και παραιτήθηκαν, κάτι που δεν ακυρώνει την προσφορά τους στο έργο της κυβέρνησης, ούτε την προσωπική σχέση που έχουν με τον πρωθυπουργό.

To άρθρο Δεν «παίζει» το όνομα του Γιώργου Μυλωνάκη για την αντικατάσταση Παπασταύρου και Μπρατάκου – «Ζυγίζει» επιλογές ο Μητσοτάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button