ΕνημέρωσηΠολιτική

Δεν παίρνει τίποτα πίσω ο Μουτζούρης για τον Κασσελάκη – Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση έβγαλε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/2/24) ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τα όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο αποκάλεσε «οπισθογεμή».

Σύμφωνα με τον Κώστα Μουτζούρη, το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να χαρακτηρίζει «οπισθογεμή» τον Στέφανο Κασσελάκη, είναι «από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους».

Και ο κύριος Μουτζούρης συνεχίζει:

«Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου.  Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν. Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη».  

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: «Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα»

«Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης» σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο X.

Και συνεχίζει: «Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι».

«Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση. Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

To άρθρο Δεν παίρνει τίποτα πίσω ο Μουτζούρης για τον Κασσελάκη – Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button