ΕνημέρωσηΠολιτική

«Δεν φοβόμαστε κάποιον αντίπαλο» – Galaksias Portal News

Ο Παναγιώτης Ρέτσος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τη φάση των «16» του Europa Conference League, τονίζοντας πως η ομάδα του αγωνίζεται καλά το τελευταίο διάστημα και πως οι παίκτες πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι καλό στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι έχει αλλάξει τον τελευταίο μήνα: «Είμαστε σε ένα καλό mood ως ομάδα, βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση οι παίκτες, έχουμε καλό σερί, έχουμε φτιάξει σύνολο τον τελευταίο καιρό που θέλουμε να καταφέρνουμε να παίρνουμε νίκες εντός και εκτός. Δεν μπορώ να πω ότι έχει αλλάξει κάτι πάρα πολύ, έχουμε δεθεί σαν ομάδα, έχουμε αλλάξει κάποια τακτικά κομμάτια με τον νέο προπονητή Είμαστε ενωμένοι και προσπαθούμε να μην δεχόμαστε γκολ και να βάζουμε. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο».

Για τις μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου: «Μας έχουν βοηθήσει οι προσθήκες του χειμώνα. Δεν θέλω να σταθώ μόνο σε μένα ή τον Κάρμο, αλλά σε όλους όσους έχουν παίξει σε αυτή τη θέση. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε, χαρούμενοι που έχει γίνει αυτό το ροτέισιον, όλοι μπορούν να ανταποκριθούν αυτή την στιγμή και το δείχνουμε μέσα από τους αγώνες».

Για το αν θα αλλάξει κάτι ο Ολυμπιακός σε σχέση με τους αγώνες με την Φερεντσβάρος: «Έχουμε ένα πλάνο και αυτό θέλουμε να ακολουθήσουμε. Σημαντικό που έχουμε μαζί μας τον κόσμο μας, έξτρα παίκτης στην προσπάθειά μας. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε πάρα πολλά, έχουμε δείξει καλό πρόσωπο, βελτιωνόμαστε και στις λεπτομέρειες παιχνίδι με το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν οι συνθήκες είναι ιδανικές για την ευρωπαϊκή πορεία: «Εννοείται, είναι όνειρο όλων των παικτών να κάνουν ευρωπαϊκή πορεία με την ομάδα τους, και εμείς που γνωρίζουμε την πορεία του Ολυμπιακού, πάντα ελπίζαμε για κάτι πολύ μεγαλύτερο, πιστεύω φέτος έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο, πέρα από 1-2 παιχνίδια, έχουμε μεγάλη ευκαιρία, θέλουμε να δώσουμε χαρά τον κόσμο, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά στην Ευρώπη και εκεί που ανήκει αυτός ο σύλλογος. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο».

Για τις νίκες στην Ευρώπη και τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι: «Το παρελθόν είναι παρελθόν και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το μέλλον, η ομάδα από πέρσι έχει κάνει πολλές αλλαγές, απλώς έχει κρατήσει το ίδιο πρότυπο και τα ίδια θέλω σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάποιες προσθήκες και αλλαγές εσωτερικές μας έχουν κάνει αυτό που είμαστε αυτή την στιγμή. Να είμαστε έτοιμοι για τι ακολουθεί, η συνέχεια είναι δύσκολη, να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button