Υγεία & Διατροφή

Δε θα στηρίξουμε άνευ όρων την αναθεώρηση του άρθρου 16 – Για νέα κυβίστηση κάνει λόγο ο Πιερρακάκης – Galaksias Portal News

«Η συναίνεση μας στην συνταγματική αναθεώρηση θα παρασχεθεί μετά από συζήτηση και συναίνεση στο περιεχόμενο της διάταξης, όχι στο αν θα αναθεωρήσουμε αλλά στο πώς θα το αναθεωρήσουμε», ανέφερε μιλώντας στη Βουλή, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος.

«Θέλουμε να είμαστε σαφείς και κρυστάλλινοι. Επειδή δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση ειδικά μετά από αυτές τις δηλώσεις σας λέω το εξής για να είμαστε καθαροί. Η συναίνεση μας στην συνταγματική αναθεώρηση θα παρασχθεί μετά από συζήτηση και συναίνεση στο περιεχόμενο της διάταξης όχι στο αν θα αναθεωρήσουμε αλλά στο πώς θα το αναθεωρήσουμε. Εμείς δεσμευόμαστε για την αναθεώρηση του άρθρου 16 ώστε να υπάρχει δυνατότητα ίδρυσης μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων. Εσείς δεσμεύεστε το ίδιο; Να μας απαντήσετε έως το τέλος συνεδρίασης αν δεσμεύεστε σε αυτό που εμείς λέμε πολλά έτη τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μάντζος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιερρακάκης: Αυτή είναι η έκτη κυβίστηση του ΠΑΣΟΚ

Απαντώντας ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης έκανε λόγο για μία νέα κυβίστηση του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε πριν από λίγες μέρες στην ΕΡΤ ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει την αλλαγή του άρθρου 16.

«Αυτή είναι η έκτη κυβίστηση του ΠΑΣΟΚ εφόσον είναι προτείνουσα θα καταψηφίσετε γιατί δεν μας εμπιστεύεστε. Άρα μας λέτε πως θα κερδίσουμε κι άλλες εκλογές. Το σωτήριο 2027 όπως λέει και η διαφήμιση, στο Βιλαμπάχο ακόμη τρίβουν», σχολίασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button