Επικαιρότητα

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 19χρονος δικυκλιστής που τραυματίστηκε σε τροχαίο (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 19χρονος δικυκλιστής που τραυματίστηκε σε τροχαίο (vid)

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ παραμένει ο 19χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην οδό Καράτζη την Τετάρτη το βράδυ. Το θύμα, που βρέθηκε κάτω από τις ρόδες φορτηγού των ΕΛΤΑ, υποβλήθηκε σε σπληνεκτομή, ενώ η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σταθερή. 

Σοκαρισμένοι φίλοι του 19χρονου μοτοσικλετιστή και διερχόμενοι οδηγοί, παρακολουθούσαν τις προσπάθειες της γιατρού και των διασωστών του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρουν με ασφάλεια στο ασθενοφόρο. 

Το σοβαρό τροχαίο που οδήγησε στην εντατική το νεαρό μοτοσικλετιστή εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Καράτζη, στην άνοδο για τη Βιομηχανική. Η μαρτυρία του φίλου του για τις συνθήκες του τροχαίου είναι σοκαριστική. Οι δυο μοτοσικλετιστές κινήθηκαν παράλληλα για λίγα μέτρα συνομιλώντας. Ο 19χρονος καληνύχτισε το φίλο του και ανέπτυξε ταχύτητα πάνω στη στροφή για να συνεχίσει τη διαδρομή του. Δευτερόλεπτα αργότερα ο ήχος της σύγκρουσης και τα συντρίμμια που εκσφενδονίστηκαν παντού προκάλεσαν σοκ στους κατοίκους της περιοχής και τους διερχόμενους οδηγούς. 

Κάτω από άγνωστες συνθήκες η μοτοσικλέτα του 19χρονου βρέθηκε στις ρόδες φορτηγού των ΕΛΤΑ ενώ ο ίδιος εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα σοβαρά τραυματισμένος.

Ο πολυτραυματίας μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ. Μπήκε στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε αφαίρεση σπλήνας, ενώ στη συνέχειαμεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή. 
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button