ΑθλητικάΕνημέρωση

«Εάν θέλουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε στο Καραϊσκάκης» – Galaksias Portal News

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς μίλησε για το προσεχή ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή των «πράσινων» να αναφέρει πως εάν η ομάδα του θέλει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να πάρει τη νίκη στο Καραϊσκάκης.

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς έκανε δηλώσεις πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με τον έμπειρο χαφ να δηλώνει πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να πάρει τη νίκη απέναντι στους «ερυθρόλευκους» για να μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο Σέρβος μέσος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον τραυματισμό του, για τον οποίο ανέφερε πως τον κράτησε αρκετά πίσω, ωστόσο πλέον βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Αναλυτικά τα λόγια του Τζούρισιτς για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Για το ξεκίνημα των playoffs και το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός:

«Γνωρίζαμε από το ξεκίνημα της σεζόν ότι τα playoffs θα αποφασίσουν ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής. Σίγουρα, ξέροντας τον τρόπο σκέψης μας, προετοιμαζόμασταν γι’ αυτό. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη θέση εκκίνησης γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα της κανονικής περιόδου, ήμασταν θα έλεγα στην κορυφή.

Όμως αυτό δεν αλλάζει τόσο πολύ τα πράγματα. Έχουμε παιχνίδια με τους αντιπάλους μας και τα πάντα είναι ανοικτά. Είναι αλήθεια πως βρισκόμαστε τέσσερις βαθμούς κάτω από την πρώτη θέση, αλλά στα playoffs τα πάντα είναι πιθανά και ειδικότερα γιατί θα παίξουμε δύο φορές απέναντι σε ομάδες που είναι οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου».

Σε ποιος τομείς θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση:

«Προσωπικά, αλλά επίσης και όλη η ομάδα, χρειάζεται να επαναφέρουμε την γνώση, στο πόσο καλοί είμαστε. Αυτό είναι το πιο βασικό, γιατί η προσέγγιση μας στα παιχνίδια θα πρέπει να είναι αυτή, αν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές. Εάν θέλουμε να στεφθούμε πρωταθλητές θα πρέπει να πάμε στο Καραϊσκάκη, στην Τούμπα, στο γήπεδο της ΑΕΚ για να κερδίσουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία και η προσέγγιση που πρέπει να έχουμε.

Αν δεν αλλάξουμε, θα είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εάν δεν πάμε στα ματς με αυτή την προσέγγιση, δεν θα στεφθούμε πρωταθλητές. Για μένα αυτό που δεν πρέπει να αλλάξουμε, αλλά να βελτιώσουμε σε μικρό βαθμό, είναι η προσέγγιση. Πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό, γιατί όλοι έχουμε δείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να παίξουμε καλά στα ντέρμπι και αρκετές φορές μέσα στη χρονιά, κερδίσαμε».

Για το πως βίωσε τον τραυματισμό του και το πώς νιώθει τώρα:

«Προσπαθώ πάντα να βλέπω τα πράγματα από την θετική τους πλευρά. Από αυτή την περίπτωση έμαθα αρκετά. Είχαμε βαρύ πρόγραμμα στον Ιανουάριο, προσπάθησα και όλοι μαζί προσπάθησαν να με βοηθήσουν να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ν’ αγωνιστώ.

Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν τέλεια, αλλά θα έλεγα πως τώρα έχω περισσότερο κίνητρο, γιατί χρειάστηκε να έχω μεγαλύτερη υπομονή γι’ αυτή τη στιγμή. Έχω μεγάλη επιθυμία και εύχομαι να επιστρέψω και να βρω γρήγορα την καλύτερη φόρμα μου, όταν πρέπει και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button