Τρόπος Ζωής

Είμαι υπέρ του ο καθένας να είναι ευτυχισμένος με ό,τι επιλέξει – Galaksias Portal News

“Η ευτυχία είναι υποκειμενική” ξεκαθαρίζει, μεταξύ άλλων, η Λένα Ζευγαρά.

Θέση για τα ομόφυλα ζευγάρια και το επερχόμενο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία επέλεξε να πάρει η Λένα Ζευγαρά μιλώντας στον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1 με αφορμή τις εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα.

“Ο θεσμός της οικογένειας μού αρέσει πάρα πολύ και με εκφράζει γιατί έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια, η οποία ήταν δεμένη. Έχω έναν αδελφό που ασχολείται με την μουσική και θα τον μάθετε σύντομα. Έρχεται και αυτός σε λίγο καιρό με δικό του τραγούδι” τόνισε αρχικά η δημοφιλής ερμηνεύτρια..

“Είμαι υπέρ της οικογένειας γιατί θεωρώ ότι ο άνθρωπος ολοκληρώνεται, φεύγει από την οικογένεια του και μετά ζητάει πάλι κάπου να καταλήξει. Κάτι το οποίο το βρίσκεις σε μια πιο αγνής φύσεως αγάπη που είναι η οικογένεια που δημιουργείς εσύ. 

Απλά, επειδή εγώ θέλω πραγματικά να αφιερωθώ στο παιδί μου και στον σύζυγο μου αύριο, νομίζω ότι όλα έχουν την κατάλληλη στιγμή τους”.

Τέλος, σχετικά με την επερχόμενη νομοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια, η Λένα Ζευγαρά τόνισε τα εξής: “Δεν είναι βέβαια αντικειμενική άποψη αλλά υποκειμενική, θεωρώ ότι η ευτυχία ή το τέλος του καθενός ή το λιμάνι του καθενός είναι καθαρά υποκειμενικό. Η ευτυχία είναι υποκειμενική.

Οπότε το τι με κάνει εμένα χαρούμενη και τι με ολοκληρώνει, τι κάνει χαρούμενο τον Χ και τον Υ, νομίζω ότι είναι καθαρά υποκειμενικό.

Πραγματικά εύχομαι να είναι όλος ο κόσμος ευτυχισμένος με τις επιλογές του. Είμαι υπέρ του ο καθένας να είναι ευτυχισμένος με ό,τι επιλέξει”.

To άρθρο Λένα Ζευγαρά: Είμαι υπέρ του ο καθένας να είναι ευτυχισμένος με ό,τι επιλέξει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button