Επικαιρότητα

Είμαι υπερήφανος που έγινα παίκτης της ΑΕΚ (video) – Galaksias.com

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ο Κροάτης μέσος αφίχθη στην Αθήνα, επισκέφτηκε για πρώτη φορά τα γραφεία της ΠΑΕ στην Νέα Φιλαδέλφεια και υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ένωση…

Αμέσως μετά μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η ΑΕΚ θα φτάσει και φέτος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ολα όσα είπε: 

Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, γιατί όταν ενδιαφέρεται για σένα ένα τόσο μεγάλο κλαμπ σαν την ΑΕΚ, σου δίνει χαρά γιατί ξέρεις ότι είσαι ένας καλός παίκτης.

Υπήρχαν πολλές διακυμάνσεις αυτή την υπόθεση. Εγώ ήθελα κάθε στιγμή να έρθω σε αυτή την ομάδα, με ενδιέφερε μόνο να μπω στα αεροπλάνο και να έρθω εδώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είμαι εδώ. Αλλά είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος που έχει τελειώσει καλά όλο αυτό.

Η ΑΕΚ ήταν μία πολύ δύσκολη αντίπαλος όταν παίξαμε αντίπαλοι τον Αύγουστο. Ηταν δύο πολύ δύσκολοι αγώνες ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Όταν με κάλεσε η ΑΕΚ, ήξερα τι είδους ποδόσφαιρο παίζει, μίλησα με τον προπονητή και με την ομάδα και ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή. Μου αρέσει πολύ αυτό το project, ξέρω κάποιους ποδοσφαιριστές από την ομάδα και είναι πραγματική ευχαρίστηση να είμαι εδώ.

Έχω βρεθεί σε αυτό το γήπεδο και είναι ένα γήπεδο που έχει πολύ μεγάλη ενέργεια. Είναι ένα πολύ όμορφο το συναίσθημα να είμαι εδώ και το μόνο που περιμένω είναι να βγω έξω με αυτή τη φανέλα και να παίξω ποδόσφαιρο.

Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να πάρεις το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και ξέρω ότι είναι ο βασικός λόγος για τον οποίον βρέθηκα εδώ. Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και η ΑΕΚ είναι μία από τις ομάδες που είναι πάντα φαβορί για την κατάκτησή του. Θέλουμε να βγούμε πρωταθλητές και ξέρω ότι η ομάδα έχει την ποιότητα να το πετύχει.

Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και θα δίνω πάντα το 100% για αυτή τη φανέλα. Και ναι, θα είμαστε οι πρωταθλητές!

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button