Τρόπος Ζωής

Είσαστε καταπληκτικοί, θα χαίρονται οι δικοί σας – Galaksias Portal News

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Νταλάρας δεν… σταμάτησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (26.02.2024) στην παρουσίαση του βιβλίου του μουσικού Δημήτρη Καρρά και έξω από το βιβλιοπωλείο τον περίμεναν τηλεοπτικά συνεργεία για μια δήλωση.

Αυτή τη φορά, ο ερμηνευτής δεν έκανε… ούτε μαθήματα συμπεριφοράς ούτε μαθήματα επαγγελματισμού. Ούτε και προχώρησε σε… νουθεσίες. Αυτή τη φορά επέλεξε την ειρωνεία.

«Καλησπέρα, παιδιά! Τρέχω σαν τρελός», είπε βγαίνοντας από το γνωστό βιβλιοπωλείο. Και ενώ ο Γιώργος Νταλάρας άρχισε να περπατά, οι δημοσιογράφοι τον ακολούθησαν, κάνοντάς του ερωτήσεις.

Κι εκείνος, είπε: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, μπράβο! Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε!».

  

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Γιώργος Νταλάρας προκάλεσε σάλο όταν, μετά τη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου και σε ερωτήσεις για όσα είχε πει σχετικά με τραγουδιστές που διαφημίζουν μπιφτέκια, είχε «μαλώσει» τους δημοσιογράφους!

Είχε μιλήσει για «εργασία που στερείται αρχών», ενώ σε κάποιους είχε απευθυνθεί προσωπικά ή είχε εμπλέξει συγγενικά τους πρόσωπα.

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό.

Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις», είπε πει τότε και είχε ξεσηκώσει θύελλα.

To άρθρο Ειρωνεία Νταλάρα σε δημοσιογράφους: Είσαστε καταπληκτικοί, θα χαίρονται οι δικοί σας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button