Τρόπος Ζωής

Είχε υπερκόπωση και τώρα είναι καλύτερα – Galaksias Portal News

Ο Γιάννης Νταλιάνης έκανε την πρώτη του δημόσια δήλωση μετά την απόφαση του Λεωνίδα Κακούρη να αποχωρήσει από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ». Ο γνωστός ηθοποιός αντικατέστησε τον συνάδελφό του.

Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει αποφασίσει να μην μιλήσει δημόσια για την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση του Εθνικού. Ο Γιάννης Νταλιάνης, στην πρώτη του δήλωση, είπε πως έχουν μιλήσει με μηνύματα.

Η πρώτη αντίδρασή του ήρθε ύστερα από ένα μήνυμα που του άφησε ο Λεωνίδας Κακούρης στο Facebook.

«Γιάννη μου γλυκέ, υπέροχε και πανάξιε και τόσο τρυφερέ μπαμπά! Σου εύχομαι όλα τα καλά. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία σου θα δώσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά, θα πάρω την κόρη μου και θα έρθω να σας δούμε σας φιλώ», έγραψε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» βρήκε τον Γιάννη Νταλιάνη. Στην ερώτηση αν απάντησε, ο ηθοποιός είπε: «Θα του απαντήσω, δεν πρόλαβα όμως γιατί είχα δουλειά και πρόβα.

Είναι πολύ θερμό αυτό που έγραψε για εμένα και θα του απαντήσω με την αντίστοιχη τρυφερότητα. Αυτό. Τίποτα άλλο δεν θέλω να πω.

Δεν έχουμε μιλήσει με τον Λεωνίδα απευθείας αλλά μόνο με μηνύματα. Έχουμε μία πολύ καλή επικοινωνία. Είναι καλά, ο άνθρωπος είχε μία υπερκόπωση και τώρα είναι πολύ καλύτερα».

 

Η απόφαση του Λεωνίδα Κακούρη να αποχωρήσει από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου προκάλεσε αίσθηση. Ο ίδιος δεν έχει αποκαλύψει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

To άρθρο Γιάννης Νταλιάνης για Λεωνίδα Κακούρη: Είχε υπερκόπωση και τώρα είναι καλύτερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button