Τρόπος Ζωής

Εγώ δεν μπορώ να παρεμβαίνω, η ζωή είναι δική της – Galaksias Portal News

«Δεν με συμβουλεύτηκε για το αν θα χωρίσει ή όχι», είπε η Σοφία Βόσσου για την Ερασμία Μάνου και την απόφαση της κόρης της να τερματίσει το σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη.

Στις δηλώσεις της στο «Πρωινό» για τον πρώην σύζυγό της Βασίλη Δημάκη η Ερασμία Μάνου ήταν λακωνική. Η Σοφία Βόσσου, από την άλλη, είχε κάποια πράγματα να πει για το θέμα στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Τα έχουμε πει όλα για τον πρώην σύζυγό μου. Νομίζω ο Φώσκολος θα είχε κάνει λιγότερα επεισόδια. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο γι’ αυτή την ιστορία», αρκέστηκε να δηλώσει η Ερασμία Μάνου.

 

Η Σοφία Βόσσου δήλωσε στη συνέχεια: «Η Ερασμία δεν με συμβουλεύτηκε για το αν θα χωρίσει ή όχι, όπως δεν με συμβουλεύτηκε για το αν θα παντρευτεί και καλά κάνει. Εγώ δεν μπορώ να παρεμβαίνω, η ζωή είναι δική της. Η Ερασμία είναι μια χαρά, δημιουργική, γράφει τα καινούρια της τραγούδια, είναι πάρα πολύ καλά το μωρό μου».

 

«Να μη συνεχίσουμε όμως άλλο γιατί έχω κουραστεί εγώ με αυτό το θέμα. Τι σαπουνόπερα είναι αυτή;», κατέληξε η Σοφία Βόσσου.

To άρθρο Η Σοφία Βόσσου για την Ερασμία Μάνου: Εγώ δεν μπορώ να παρεμβαίνω, η ζωή είναι δική της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button