Επικαιρότητα

Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Συλλόγου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Κοζάνης στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό ΔιευθυντήΔυτικής Μακεδονίας

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κοζάνης κ. Κωνσταντίνος Μπουγάτσιας, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο ΣΠΑΝΟΥΔΗ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου ευχήθηκαν στον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο ΣΠΑΝΟΥΔΗ υγεία και καλή δύναμη στο πολυδιάστατο αστυνομικό έργο που έχει αναλάβει.

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου, επισημαίνοντας ότι οι απόστρατοι έχουν ενεργό συμμετοχή, προσφέροντας σημαντικά στις νεότερες γενιές με τη γνώση και εμπειρία που διαθέτουν, καθώς λειτουργούν ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του σώματος και της κοινωνίας, μεταφέροντας στους υπηρεσιακούς παράγοντες αυτούσια τα μηνύματα και τις ανάγκες των πολιτών και ενημερώνοντας το ευρύτερο περιβάλλον τους για την αγωνιώδη προσπάθεια που καταβάλλεται από τα Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας για αποτελεσματικότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button