Επικαιρότητα

Εισβολή διαδηλωτών σε εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου την «τίναξε» στον αέρα (φωτό) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Εισβολή φοιτητών αριστερών παρατάξεων που διαδήλωσαν κατά της κυβέρνησης ήταν η αιτία της αναβολής της εκδήλωσης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου, με τίτλο «Εφηβεία ή εφη-ΒΙΑ;» με κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιο, κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Η εκδήλωση αφορούσε στον σχολικό εκφοβισμό και τη βία των ανηλίκων ως ελληνικό και ευρωπαϊκό φαινόμενο. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη στην αίθουσα Β1, στο κτίριο Ματσάγγου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος έφτασε νωρίς το μεσημέρι στον Βόλο, αλλά δεν κατάφερε να προσεγγίσει στην αίθουσα λόγω της διαμαρτυρίας.

Μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συγκεκριμένη ενέργεια επισημαίνοντας πως «ομάδες φοιτητών που δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία στερούν το δικαίωμα από τους υπόλοιπους να μετέχουν σε μια δημοκρατική εκδήλωση που έχει ως αντικείμενο συζήτησης ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό θέμα». Επίσης χαρακτήρισε «απαράδεκτο και το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν σ’ έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο της πολιτείας να μιλήσει και ειδικά στον ίδιο που είναι γνωστοί οι αγώνες που έχει δώσει κατά την θητεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για μείζονα κοινωνικά θέματα».

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button