ΑθλητικάΕνημέρωση

Εκδικάστηκε στο CAS η υπόθεση για το ντέρμπι που διεκόπη, πριν από τα playoffs η απόφαση – Galaksias Portal News

Εκδικάστηκε την Τρίτη (06.02.2024) στο CAS η εκδίκαση της υπόθεσης Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, που διεκόπη μετά την πτώση κροτίδας και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, με την απόφαση από το δικαστήριο να αναμένεται πριν από τα playoffs.

Τόσο η πλευρά του Ολυμπιακού, όσο και αυτή του Παναθηναϊκού εκπροσωπήθηκαν στο CAS από Έλληνες αλλά και ξένους δικηγόρους, ενώ και οι δυο ομάδες είχαν από έναν μάρτυρα.

Η απόφαση του CAS για το πολυσυζητημένο ντέρμπι που δεν ολοκληρώθηκε, αναμένεται να βγει πριν από την έναρξη των playoffs της φετινής Super League κι δεν θα υπάρχει κάποιος “αστερίσκος” στη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος, με τη “σέντρα” του.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με απώλεια του αγώνα με σκορ 3-0, αφαίρεση 1 βαθμού και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, έχοντας εκτίσει μόνο τη μία μέχρι στιγμής λόγω του κλείσιμου των γηπέδων και ζητάει να συνεχιστεί ο αγώνας από το σημείο όπου διεκόπη.

To άρθρο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε στο CAS η υπόθεση για το ντέρμπι που διεκόπη, πριν από τα playoffs η απόφαση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button