ΕνημέρωσηΠολιτική

Εκτός ελέγχου οι διαρρήκτες – Μπουκάρουν όπου θέλουν – Galaksias Portal News

Σε έξαρση είναι η εγκληματικότητα στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, με τις διαρρήξεις να αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η «εξόρμηση» δύο ανδρών στο Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι την 21η Ιανουαρίου του 2024 εισέβαλαν τα ξημερώματα Κυριακής σε ένα κατάστημα επί της οδού Αγίου Αλεξάνδρου, αρπάζοντας την ταμειακή μηχανή, πριν επιστρέψουν για δεύτερη φορά, μετά από λίγα λεπτά, για να μαζέψουν ό,τι άλλο βρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε η «Ζούγκλα» και προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, φαίνονται οι δύο άνδρες να πλησιάζουν στην κλειδωμένη είσοδο του μαγαζιού περί τις 3:30, φορώντας κουκούλες που μετά βίας έκρυβαν τα πρόσωπά τους.

Οι δράστες καταφέρνουν να παραβιάσουν την πόρτα και να εισέλθουν στον χώρο του καταστήματος. Με γρήγορες κινήσεις παίρνουν την ταμειακή μηχανή και αποχωρούν. Όμως, περίπου 15 λεπτά αργότερα, ο ένας από αυτούς επιστρέφει… ψύχραιμος και ξαναμπαίνει στο μαγαζί για να συνεχίσει τη δουλειά.

Κατά την έξοδό του φτάνει ένα περιπολικό. Ο άνδρας τρέπεται σε φυγή και δύο αστυνομικοί τον ακολουθούν πεζοί, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον πιάσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο της διάρρηξης:

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button