Τρόπος Ζωής

Εμπορική αποτυχία η νέα ταινία της Ντακότα Τζόνσον – Galaksias Portal News

«Η Ντακότα Τζόνσον, αναφέρθηκε στη νέα ταινία spin-off του Spider Man με τίτλο Madame Web, το οποίο αποτέλεσε την απόλυτη εμπορική αποτυχία. 

Η νέα ταινία Madame Web, που αποτελεί κομμάτι του Spider Man universe, φαίνεται πως δεν άρεσε και τόσο στους θαυμαστές της Marvel. Η πρωταγωνίστρια, Ντακότα Τζόνσον σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Bustle, είπε ότι δεν ενδιαφέρεται να λάβει μέρος σε άλλη παρόμοια παραγωγή ξανά. 

«Δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν» δήλωσε η διάσημη πρωταγωνίστρια. «Μάλλον δεν θα ξανακάνω ποτέ κάτι παρόμοιο γιατί δεν βγάζω νόημα σε αυτόν τον κόσμο. Και το ξέρω τώρα. Αλλά μερικές φορές σε αυτό το κλάδο υπογράφεις κάτι και είναι ένα πράγμα και μετά καθώς το κάνεις, γίνεται ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα, και λες: “Περίμενε, τι έγινε;”.

Αλλά ήταν μια πραγματική εμπειρία μάθησης και φυσικά δεν είναι ωραίο να είσαι μέρος κάποιου πράγματος που “κομματιάζεται” αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν το καταλαβαίνω», είπε.

Η τελευταία προσπάθεια της εταιρείας Sony γνώρισε την αποτυχία σημειώνοντας πολύ χαμηλές πωλήσεις εισιτηρίων και λαμβάνοντας αρνητικές κριτικές. Η ταινία έχει αποφέρει μόλις 91 εκατ. δολάρια παγκοσμίως με εκτιμώμενο προϋπολογισμό παραγωγής 80 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με πηγές, στελέχη της εταιρείας βρίσκονται σε δεινή θέση, καθώς ναυαγούν τα σχέδια τους για πιθανά sequels και spin-offs. Ωστόσο ελπίζουν ότι η επόμενη συνεργασία τους με τη Marvel στην ταινία «Kraven the Hunter» με τον Aaron Taylor-Johnson η οποία θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου θα τα πάει καλύτερα.

H Dakota Johnson πρωταγωνιστεί επίσης στη δραματική ταινία «Daddio» με τον Sean Penn ενώ θα ξεκινήσει γυρίσματα για την νέα ταινία της Celine Song, «The Materialists», αναφέρει ο Guardian.

To άρθρο Madame Web: Εμπορική αποτυχία η νέα ταινία της Ντακότα Τζόνσον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button