Επικαιρότητα

Εξαφανίστηκε μαζί με το κατοικίδιό της – Galaksias.com

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για μία 15χρονη κοπέλα, η οποία έφυγε από το σπίτι μαζί με το αγαπημένο της κατοικίδιο πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες και δεν έχει εμφανιστεί από τότε

Αγωνία για μία 15χρονη κοπέλα, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν. Συγκεκριμένα η αστυνομία ξεκίνησε να ερευνά για την 15χρονη κοπέλα, η οποία έφυγε από την οικία της μαζί με το αγαπημένο της κατοικίδιο, πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες. 

Ειδικότερα, η Raya Dillon-Jackson εθεάθη για τελευταία φορά στο Croxton Kerrial του Λεστερσάϊρ την Κυριακή, 31 Μαρτίου και δηλώθηκε εξαφανισμένη την επόμενη μέρα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της περιοχής.

Η έφηβη, η οποία έχει μακριά κυματιστά μαλλιά και φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι, ένα μαύρο αθλητικό παντελόνι και ψεύτικες βλεφαρίδες,είχε μαζί το κατοικίδιο ζώο της ένα sugar glider, το οποίο είναι ένα είδος μικρού μαρσιποφόρου.

Η αστυνομία αναζητά παντού την εξαφανισμένη 15χρονη, αλλά θεωρεί ότι μπορεί να έφυγε από την πόλη της και να ταξίδεψε αλλού στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς όπως διαπιστώθηκε έχει δεσμούς με το Μπέρμιγχαμ και τις περιοχές Wanstead, Peckham, Brixton και Holborn του Λονδίνου

Τα sugar gliders είναι μικρά μαρσιποφόρα από την Αυστραλία και την Τασμανία που μοιάζουν με ιπτάμενους σκίουρους, αλλά σχετίζονται πιο στενά με τα καγκουρό. Μπορούν να αγοραστούν και να μεγαλώσουν ως κατοικίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς άδεια.

Έχουν απαλή χοντρή γούνα και μακριά ουρά και γενικά κρατούν τα μικρά τους σε μάρσιπο. Τα κοινωνικά ζώα, στην άγρια φύση μπορούν να ζήσουν σε αγέλες των 20 έως 40 ατόμων και μπορούν να δεθούν με τους ιδιοκτήτες τους πολύ γρήγορα. Πήραν το όνομά τους από το εξειδικευμένο πτερύγιο που συνδέει το μπροστινό τους πόδι με το πίσω πόδι τους, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να γλιστρούν.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button