Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Ηροδότου στην «Ζωοδόχο Πηγή» (photos) – Galaksias.com

Επίσκεψη αγάπης και αλληλεγγύης πραγματοποίησε ο Ηρόδοτος στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών “Ζωοδόχος Πηγή” στη Νέα Αλικαρνασσό, προσφέροντας ζεστασιά, χαμόγελα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα παιδιά του Κέντρου.

Την αντιπροσωπεία των “μπλε” αποτελούσαν ο πρόεδρος Μανώλης Λημναίος, η αντιπρόεδρος και υπεύθυνη επικοινωνίας Έλενα Κουντουράκη, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Νίκος Καλαντζάκης, ο διευθυντής υποδομών Λευτέρης Πουπάκης, το γραφείο Τύπου και υπεύθυνος της Γραμματείας της Ακαδημίας Τάσος Βαρδάκης και οι ποδοσφαιριστές Στάθης Νάκας, Στέφανος Τσαμαντιώτης, Δημήτρης Παπαδάκης – Χατζηγιαννακης, Αχμέτ Μολλά και ο φροντιστής Βαγγέλης Δροσοτάκης.

Τα παιδιά του Κέντρου υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα τους ανθρώπους του Ηροδότου και συνομίλησαν μαζί τους, ενώ πολύ ζέστη ήταν και η φιλοξενία του προέδρου, της διοίκησης και του προσωπικού της “Ζωοδόχου Πηγής”. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές δια μέσω του Λευτέρη Πουπάκη πρόσφεραν και μια μπάλα του συλλόγου στα παιδιά προκειμένου να παίζουν ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑ Ηροδότου Μανώλης Λημναίος ανέφερε στους ανθρώπους της “Ζωοδοχου Πηγής” ότι “στην προσπάθειά σας είμαστε και εμείς δίπλα σας και παράλληλα οι εγκαταστάσεις μας πρόεδρε είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε αποφασίσετε ότι θέλετε να κάνετε”.

Από την πλευρά του ο διευθυντής υποδομών του συλλόγου Λευτέρης Πουπάκης στον χαιρετισμό του τόνισε: “Στο δύσκολο έργο που επιτελείτε στη “Ζωοδόχο Πηγή” να ξέρετε ότι είμαστε πάντα δίπλα σε ότι χρειαστείτε. Γιατί νομίζω ότι τα λόγια δεν έχουν καμία αξία όταν δεν συνοδεύονται από πράξεις. Και πάλι χρόνια πολλά. Αυτή η μπάλα είναι αναμνηστική να την έχετε”. Η διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηροδότου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης που προσφέρθηκαν για ένα πολύ καλό και σημαντικό σκοπό. Ο Ηρόδοτος και η Νέα Αλικαρνασσός ως εκπρόσωποι της προσφυγιάς απέδειξαν για μία ακόμη φορά πόσο πολύ σκέπτονται και νοιάζονται τους συνανθρώπους μας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button