ΑθλητικάΕνημέρωση

Επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια στην Πυλαία – Galaksias Portal News

Επεισόδιο στα αποδυτήρια του κλειστού της Πυλαίας, μετά το τέλος του ΠΑΟΚΑΕΚ (85-94) με πρωταγωνιστές τον Σταύρο Σχίζα και τον γυμναστή της ΑΕΚ, Στράτο Τσαμπή.

Ένας… χαμούλης δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια του PAOK Sports Arena, μετά τη λήξη του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, για τη 19η αγωνιστική της Basket League, μεταξύ του Σταύρου Σχίζα και του γυμναστή της Ένωσης, Στράτο Τσαμπή.

Σκηνικό που άρχισε λίγο πριν το τέλος του ματς, μετά από φάουλ που έγινε από τον γκαρντ των Θεσσαλονικέων στον Μπράντον Νάιτ της ΑΕΚ, με τον Τσαμπή να αποβάλλεται για έντονη διαμαρτυρία για την κίνηση του Σχίζα και τους δύο άνδρες να… συναντιόνται στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σχίζας και ο Τσαμπής λογομάχησαν στα αποδυτήρια και -σύμφωνα με κάποιες αναφορές- φέρονται να έφτασαν σε σημείο να πιαστούν στα χέρια. Χρειάστηκε η μεσολάβηση των ψυχραιμότερων για να λήξει το επεισόδιο.

Ο Ηλίας Ζούρος κατήγγειλε πως έγιναν επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι».

«Είναι λυπηρό να συμβαίνουν επεισόδια έξω από τα αποδυτήριά μας. Πιστεύω ότι είναι λάθος, γιατί δεν έχουμε δώσει δικαιώματα σαν ομάδα. Δεν επιτρέπεται αυτό», είπε αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός, χωρίς να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για το τι συνέβη.

To άρθρο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια στην Πυλαία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button