Επικαιρότητα

Επισρέφει με δύο χρυσά μετάλλια από την Τυνησία ο Στεφανουδάκης – Galaksias.com

Ξανά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Μανώλης Στεφανουδάκης, ο οποίος επιστρέφει την Παρασκευή στην Κρήτη, έχοντας στις αποσκευές του δύο ακόμα χρυσά μετάλλια από την παρουσία του στο Tunis 2024 Grand Prix, με τον προπονητή Ιπποκράτη Σκαντζάκη να είναι στο πλευρό του.

Την Τρίτη (5/3), ο Μανώλης αγωνίστηκε στην σφαιροβολία και με βολή στα 8,19 μ. κέρδισε την πρώτη θέση στην μικτή κατηγορία F53-F54-F55, ενώ την Τετάρτη (6/3) αγωνίστηκε στον ακοντισμό και κατέκτησε ξανά το χρυσό μετάλλιο με βολή στα 30,06μ.

Σε δηλώσεις του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφέρει: «Βρεθήκαμε σε μία ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση και οι επιδόσεις μας αποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο ενόψει της προετοιμασίας μας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιαπωνία και την Παραολυμπιάδα στο Παρίσι τους επόμενους μήνες. Επόμενος σταθμός της προετοιμασίας μας το 6th Indian Open Para Athletics International Championships 2024. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για την στήριξη της στην προετοιμασία μας. Παράλληλα, ευχαριστώ τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση αλλά και σε κάθε αγωνιστική μου προετοιμασία. 

Και τέλος ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους που μου δίνουν δύναμη να κάνω την προετοιμασία μου τους μέγα χορηγούς: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, AMARI CRETAN MADE, τα μέλη των εταιρειών: MINOAN LINES, MK HOTEL COLLECTION, JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ, SIKA HELLAS ABEE, ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΔΡΙΜΙΣΚΙΑΝΑΚΗΣ PC που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button