Επικαιρότητα

Επιστρέφουν στη δράση οι ομάδες του ΝΟΧανίων – Galaksias.com

Με τον Εθνική στα Χανιά οι Άνδρες, με τον Πανιώνιο εκτός οι Γυναίκες

Στις… επάλξεις επιστρέφουν η ανδρική και η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES, δίνοντας τα πρώτα τους παιχνίδια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για την Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Ανδρική ομάδα θα φιλοξενήσει στο κολυμβητήριο Χανίων τον Εθνικό ενώ οι Γυναίκες θα κάνουν επανεκκίνηση, παίζοντας με τον Πανιώνιο εκτός έδρας.

Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Με στόχο την κατάκτηση της νίκης, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ξεκινά τις υποχρεώσεις του στη β’ φάση της σεζόν, φιλοξενώντας τον Εθνικό, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3).

Αναλυτικά η αποστολή για τον Μανούσο Βιζυράκη είναι η εξής: Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Με τη διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής ξεκινά εκ νέου το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Ο ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES φιλοξενείται το Σάββατο (2/3, 17:00) στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, έχοντας ένα δύσκολο έργο. Να σημειωθεί ότι στην αποστολή δεν περιλήφθηκε η Ακάρι Ινάμπα, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικότερα η αποστολή για τον προπονητή Γιώργο Κατσουλάκη είναι η εξής: Πασβάντη, Φουράκη, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Καβαγκούτσι, Περδικάκη, Κουνδουράκη Αικ., Χαβρέ, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη, Λιοδάκη.
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button