Επικαιρότητα

Επιστροφή με ήττα για τις γυναίκες του ΝΟΧ από τον Πανιώνιο – Galaksias.com

Με το παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο σήμανε η επανέναρξη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας για την γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κατσουλάκη έπαιξε το απόγευμα του Σαββάτου στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, γνωρίζοντας την ήττα από τον Πανιώνιο με σκορ 18-8.

Οι γηπεδούχες παρουσιάστηκαν σε καλύτερη κατάσταση και έχοντας πολύ καλή απόδοση στο πρώτο και το τρίτο οκτάλεπτο, διάστημα στο οποίο άλλωστε σημείωσαν τα 14 από τα 18 τέρματα τους, έφτασαν σε μία άνετη νίκη.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ελπίζει στη συνέχεια να παρουσιαστεί καλύτερος, με το επόμενο παιχνίδι ν’ ακολουθεί την Τετάρτη (6/3) απέναντι στον Εθνικό, το οποίο θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Χανίων. Μάλιστα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα υπολογίζεται η νεοαποκτηθείσα Ακάρι Ινάμπα.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου – Παντελής
Οκτάλεπτα: 7-1, 3-3, 7-1, 1-1

Πανιώνιος (Τάσος Παπαναστασίου): Ασκεβ, Υφαντή, Ιφ. Μαυρωτά 1, Σταυρίδου, Κοτσάφτη-Απέργη, Μαστρόκαλλου, Αρίμα Γιούμι 5, Ευαγγελία Λούδη 2, Κώτσια 3, Ελένη Πάτερου 2, Δήμητρα Παπαναστασίου 1, Δουλή 2, Κάτσιου, Μοροχλιάδου Ανδρον. Καραγιάννη 2.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Χάβρε, Φουράκη 1, Γλυνιαδάκη, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 1, Καβακούτσι 6, Περδικάκη, Κουνδουράκη Αικ., Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Βούλγαρη, Λιοδάκη

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button