ΑθλητικάΕνημέρωση

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός LIVE για την 33η αγωνιστική στη Euroleague – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στην «Stark Arena» για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Euroleague, ψάχνοντας τη νίκη που θα τον κρατήσει… ζωντανό στη μάχη της τετράδας.

Προτελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Euroleague και ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα και θέλει να κάνει το απόλυτο τη φετινή σεζόν κόντρα σε ομάδες από την Σερβία.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι κρίσιμο και κομβικό για τους «ερυθρόλευκους» στη μάχη που δίνουν ώστε να «κλειδώσουν» την 6άδα και την απευθείας είσοδο στα playoffs, ενώ, παράλληλα θέλουν να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας.

Μετά από 32 αγωνιστικές στη διοργάνωση, ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 20-12 (το ίδιο με τη Φενέρμπαχτσε) ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει ελπίδα να μπει ούτε στα play in, με ρεκόρ 11-21.

Την ίδια ώρα όπου ο Παναθηναϊκός, η Μονακό και η Μπαρτσελόνα μετρούν 21-11. Την τελευταία αγωνιστική, οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται τη Φενέρ (12/04, 21:15) στο ΣΕΦ, ένα ματς που θα κρίνει τα πάντα όσον αφορά την τελική έκβαση της κατάταξης.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου μετρούν τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια με αντίπαλο τους Πειραιώτες σε επίπεδο Euroleague, με τη μοναδική νίκη του Ολυμπιακού σε αυτό το διάστημα να είναι εκείνη του φετινού πρώτου γύρου με το οριακό 88-83.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για το Βελιγράδι χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ, καθώς οι δύο Σέρβοι δεν βρίσκονται στο απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας, με τον πρώτο να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και τον δεύτερο να ακολουθεί την αποθεραπεία του. Παράλληλα, εκτός για λόγους τακτικής έμεινε και ο Τανούλης.

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αφού τόσο ο Μίλος Τεόντοσιτς όσο και ο Γιάγκο Ντος Σάντος δήλωσαν «παρών». Μοναδική απουσία ο Τρέι Τόμπκινς που απουσιάζει εδώ και αρκετό καιρό.

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 4 Απριλίου

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός

20:00 Μονακό – Ζαλγκίρις Κάουνας

21:30 Άλμπα Βερολίνου – Παρτιζάν

21:30 Μπαρτσελόνα – Μακάμπι Τελ Αβίβ

21:45 Βαλένθια – Βιλερμπάν

Παρασκευή 5 Απριλίου

20:45 Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές

21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια

21:30 Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός

21:30 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια

To άρθρο Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός LIVE για την 33η αγωνιστική στη Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button