Τρόπος Ζωής

«Η Άντζελα Δημητρίου μέσα σε 10 λεπτά χάλασε 3.000 δολάρια» λέει ο κουμπάρος της κόρης της

Στον πάγο παραμένουν οι σχέσεις της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση. Ο κουμπάρος του ζευγαριού, Γρηγόρης Εκμαλιάν υπερασπίστηκε το ζευγάρι, κάνοντας λόγο για «κύκλωμα» που βάζει λόγια στη «λαίδη» εναντίον τους.

Ο Φώτης Λώσης, είπε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν ήταν εκείνος που κανόνιζε τις περιοδείες που έκανε η Άντζελα Δημητρίου στις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Μιλώντας στην εκπομπή Fay’s Time, ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, είπε ότι ο δεύτερος ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να βάλει… «φρένο» στις σπατάλες της Άντζελας Δημητρίου.

Ο γαμπρός της τραγουδίστριας, είπε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, θέλησε να βάλει τα πράγματα σε σειρά για να υπάρχει σωστή διαχείριση, να τακτοποιηθούν κάποιες υποχρεώσεις. «Η Άντζελα είναι ένας θρύλος» είπε, αλλά υποστήριξε ότι όταν βρίσκονταν στις ΗΠΑ πήγε στα μαγαζιά και σε 10 λεπτά χάλασε 3.000 δολάρια και πως πριν φύγουν για την περιοδεία, είχε αγοράσει ρούχα 3.000 ευρώ, σε δυο βαλίτσες.  

«Βγήκε στα μαγαζιά και μέσα σε 10 λεπτά χάλασε 3.000 δολάρια, κάποια στιγμή πρέπει να πατήσει φρένο, πριν φύγει για την Αμερική αγόρασε 3.000 ευρώ ρούχα, δύο βαλίτσες γεμάτες, τις οποίες τις κουβαλούσε ο γαμπρός. Τότε ήταν καλός. Την έβαφε και τη χτένιζε η κόρη, τότε ήταν καλή», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν τόνισε πως είναι δίπλα στην Άντζελα Δημητρίου 30 χρόνια και είναι μέλος της οικογένειά της. Πως θέλει να της μιλήσει για να την πείσει να τα ξαναβρεί με την κόρη και τον γαμπρό της αλλά του… κρύβεται και πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από χρόνια και πάλι τότε, εκείνος είχε μεσολαβήσει.

«Γνωρίζω τα πάντα, έμαθα τα πάντα και γι’ αυτό το πράγμα βρίσκομαι στην Ελλάδα, για να υπερασπιστώ τα παιδιά, γιατί είναι αθώα στην υπόθεση.

Είμαι με την Άντζελα πάνω από 30 χρόνια, σε όλες δύσκολες στιγμές είμαι δίπλα της, την αγαπάω σαν αδερφή μου, την Όλγα τη μεγάλωσα δίπλα μου, την πάντρεψα. Προσπαθώ να τους τα βρω για αυτό είμαι, γιατί ο μόνος που μπορεί να τους τα βρει και να φτιάξει τα πράγματα, είμαι εγώ κανένας άλλος», ανέφερε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν και στη συνέχεια έκανε λόγο για ανθρώπους που «μπερδεύουν» την τραγουδίστρια και της βάζουν λόγια.

«Την έχουν μπερδέψει, υπήρχε ένα κύκλωμα πίσω από την Άντζελα όλα τα χρόνια, έρχονται και φεύγουν. Και ξαφνικά, βρίσκεται ένας άνθρωπος που έρχεται να βάλει τα πράγματα σε μια πορεία, αυτός είναι ο γαμπρός της. Της βάζουν λόγια. Ο γαμπρός της, τη βοήθησε με υποχρεώσεις που έπρεπε να τακτοποιηθούν, η Άντζελα το έβλεπε αυτό. Η Άντζελα είναι ένα θρύλος πάνω στη δουλειά της και ο κάθε θρύλος όταν νιώσει εγκλωβισμένος, άσχετα αν είναι για καλό, επαναστατεί. Και μόλις της έδωσε το δικαίωμα ο κύκλος από δίπλα, επαναστάτησε εναντίον των παιδιών», είπε.

   

Στην επισήμανση ότι τα χρήματα που ξόδευε, τα έχει κερδίσει με τη δουλειά της, ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, είπε: «Τα λεφτά είναι δικά της και όχι δεν μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει, πρέπει να πάνε σε υποχρεώσεις (…)Αυτή τη στιγμή έχει κάνει τεράστια καριέρα. Σήμερα θα έπρεπε να έχει μια βίλα 50 εκατομμυρίων, άλλα 20 – 30 στην τράπεζα λόγω του ότι έχει δουλέψει σκληρά και λόγω των καταστάσεων, δεν υπάρχουν. Πονάω που τα λέω αυτά γιατί την αγαπάω».

To άρθρο «Η Άντζελα Δημητρίου μέσα σε 10 λεπτά χάλασε 3.000 δολάρια» λέει ο κουμπάρος της κόρης της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button