ΑθλητικάΕνημέρωση

Η ΑΕΚ πάει για το «μπαμ» με τον Λιούμπισιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμ σύμφωνα με τους Κροάτες

Η ΑΕΚ φέρεται να προσπαθεί να κάνει το μετεγγραφικό “μπαμ” του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τους Κροάτες, η Ένωση βρίσκεται σε επικοινωνία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για την απόκτηση του Ρομπέρτ Λιούμπισιτς.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “germanijak.hr” αναφέρει πως «ο Λιούμπισιτς μπορεί να φύγει από τη Ντιναμό” και στο ρεπορτάζ συμπληρώνεται πως “υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ντιναμό και ΑΕΚ για την μεταγραφή του παίκτη και θα πρέπει να ολοκληρωθούν αύριο, γιατί στην Ελλάδα η μεταγραφική προθεσμία διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα”.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 24χρονος χαφ είχε ξεχωρίσει στα ματς των δυο ομάδων στα προκριματικά του Champions League, ενώ είχε σκοράρει κιόλας στη ρεβάνς της OPAP Arena.

Ο Λιούμπισιτς φέτος έχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ με απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Αγωνίζεται ως μέσος αλλά παίζει και ως αριστερό μπακ. Το συμβόλαιο του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Στα Μέσα της χώρας υποστηρίζουν ότι τα τελευταία 24ωρα η Ένωση έχει ασκήσει μεγάλη πίεση για να ολοκληρώσει θετικά το deal.

Σχετική ανάρτηση του «Balcan Scout» στο twitter αναφέρει: «Σε εξέλιξη προχωρημένες συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Και οι δυο πλευρές είναι αισιόδοξες ότι η μετεγγραφή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί».

Την ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα «Germanijak», που αναφέρει: «Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς θα μπορούσε να φύγει από τη Ντινάμο τις προσεχείς μέρες και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντινάμο, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πριν εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος».

Να αναφέρουμε ακόμα ότι προ ημερών δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή (γεννήθηκε στη Βιέννη, έχει πάρει και την αυστριακή υπηκοότητα και έχει συμμετοχή με τη Νέων της Αυστρίας). Η Ένωση, όμως, τα είχε διαψεύσει.

To άρθρο Η ΑΕΚ πάει για το «μπαμ» με τον Λιούμπισιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμ σύμφωνα με τους Κροάτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button