ΑθλητικάΕνημέρωση

Η απίστευτη εμφάνι;ση στο ημίχρονο και το ονειρικό γκολ του Παπακανέλλου στον προημιτελικό του Youth League – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός κερδίζει 3-0 την Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας, για τον προημιτελικό του Youth League, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πάρει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση, με το γκολ του Παπακανέλλου να ξεχωρίζει.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να βάλει τρία γκολ ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου, στον μεταξύ τους προημιτελικό για το Youth League, με τον Παπακανέλο μάλιστα να έχει σημειώσει ένα από τα καλύτερα γκολ της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου «άνοιξε» το σκορ στο 32΄με τον Μουζακίτη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Παπακανέλλος σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ για να διπλασιάσει τα γκολ του Ολυμπιακού.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος ο Κοστούλας στο 40΄έκανε το 3-0, με τον Ολυμπιακό να ρίχνει στο καναβάτσο την Μπάγερν.

Το 1-0 του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν

Το 2-0 με το εκπληκτικό γκολ του Παπακανέλλου

Το 3-0 του Ολυμπιακού στο ονειρικό ημίχρονο των «ερυθρόλευκων»

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση πρόκρισης ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του Youth League, με το όνειρο των «μικρών» του συλλόγου για τελικό να είναι πιο ζωντανό από ποτέ.

Για να φτάσει στην προημιτελική φάση ο Ολυμπιακός, άφησε εκτός Ίντερ και Λανς, με αμφότερες τις προκρήσεις να έρχονται στην διαδικασία των πέναλτι.

 

 

 

To άρθρο Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Η απίστευτη εμφάνι;ση στο ημίχρονο και το ονειρικό γκολ του Παπακανέλλου στον προημιτελικό του Youth League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button