Τρόπος Ζωής

Η απώλεια είναι πολύ σκληρό πράγμα και ειδικά όταν έχεις και παιδί στην εφηβεία – Galaksias Portal News

«Μας συγκλόνισε όλους, περάσαμε δύσκολα», είπε η Γιάννα Φαφαλιού για το θάνατο του πρώην. συζύγου της, Νίκου Ρόκκου.

Η Γιάννα Φαφαλιού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη νέα σελίδα στη ζωή της, το νέο της τραγούδι, αλλά και την τραγική απώλεια του πρώην συζύγου της, Νίκου Ρόκκου.

«Ένας καλλιτέχνης που κάνει μια διασκευή ενός τραγουδιού, δεν θέλει να επισκιάσει τον καλλιτέχνη που το τραγούδησε πρώτος», είπε αρχικά η Γιάννα Φαφαλιού για την διασκευή του τραγουδιού «Ματώνω» της Πέγκυς Ζήνα.

Η Γιάννα Φαφαλιού είπε στη συνέχεια: «Παντρεύτηκα το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο και φέτος θα κάνουμε τον θρησκευτικό. Έλεγα κι εγώ κι εκείνος ότι δεν θα ξαναπαντρευτούμε, αλλά μας προέκυψε πολύ γρήγορα η απόφαση».

Κλείνοντας, η Γιάννα Φαφαλιού απάντησε και για την απώλεια του Νίκου Ρόκκου: «Η απώλεια είναι πολύ σκληρό πράγμα και ειδικά όταν έχεις και παιδί στην εφηβεία. Μας συγκλόνισε όλους, όντως περάσαμε δύσκολα, ήταν ξαφνικό και αναπάντεχο.

   

Η ζωή συνεχίζεται και πορευόμαστε και προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κάθε απώλεια».

To άρθρο Γιάννα Φαφαλιού για Νίκο Ρόκκο: Η απώλεια είναι πολύ σκληρό πράγμα και ειδικά όταν έχεις και παιδί στην εφηβεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button