ΑθλητικάΕνημέρωση

Η γκολάρα του Ιωαννίδη, ο καθοριστικός Σβαμπ και ο αρχισκόρερ Ελ Κααμπί στα highlights της αγωνιστικής – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη της αγωνιστικής, με το 2-1 επί της ΑΕΚ στη Λεωφόρο, στην 3η “στροφή” των πλέι οφ της Super League 1, μένοντας “ζωντανός” στη “μάχη” για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Μετά από ένα ματς με “τρελό” πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το σκορ κόντρα στην ΑΕΚ, με τους Ιωαννίδη να Μπακασέτα να “σκοτώνουν” την Ένωση, που είχε προηγηθεί στη Λεωφόρο από νωρίς, με τον Βίντα.

Οι “πράσινοι” πανηγύρισαν έτσι μία νίκη που τους επανέφερε σε κοντινή απόστασή από τον πρωτοπόρο πλέον ΠΑΟΚ, ο οποίος από την πλευρά του “σάρωσε” με 3-1 τη Λαμία στην Τούμπα, έστω και αν βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο. Πιο εύκολη ήταν αντίθετα, η επικράτηση του Ολυμπιακού, με το 3-0 επί του Άρη να έρχεται χωρίς την παραμικρή “απειλή” από τους “κίτρινους” της Θεσσαλονίκης.

Γενικότερα πάντως, η τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 είχε πλούσιο θέαμα, με 10 γκολ σε τρεις αγώνες και αποτελέσματα που αύξησαν ξανά το ενδιαφέρον για την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Αποτελέσματα και highlights στην 3η αγωνιστική

Ολυμπιακός – Άρης 3-0

ΠΑΟΚΛαμία 3-1
Δείτε εδώ γκολ και φάσεις από τον αγώνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1

Η βαθμολογία της Super League 1

1. ΠΑΟΚ 66
2. ΑΕΚ 65
3. Παναθηναϊκός 62
4. Ολυμπιακός 60
5. Άρης 48
6. Λαμία 34

Η επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

17:00: Λαμία – Ολυμπιακός

19:30: Άρης – Παναθηναϊκός

20:30: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

To άρθρο Super League 1: Η γκολάρα του Ιωαννίδη, ο καθοριστικός Σβαμπ και ο αρχισκόρερ Ελ Κααμπί στα highlights της αγωνιστικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button