ΑθλητικάΕνημέρωση

Η ΔΕΑΒ διαβιβάζει στον Εισαγγελέα καταγγελία του παρατηρητή της Επιτροπής για απειλητικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο – Galaksias Portal News

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημέρωσε πως θα διαβιβάσει στον αρμόδιο εισαγγελέα καταγγελία του παρατηρητή της επιτροπής για εις βάρος του απειλητικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο στην αναμέτρηση ΠΑΟΚΟλυμπιακός στην Τούμπα.

Η ΔΕΑΒ ενημέρωση ότι θα διαβιβάσει στον αρμόδιο εισαγγελέα καταγγελία του παρατηρητή της επιτροπής για απειλητικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο σε βάρος του, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για τη Super League.

Η ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας:

” Η ΔΕΑΒ με απόφαση της θα διαβιβάσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα καταγγελία του Παρατηρητής της, στον αγώνα πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 18-02-2024, για απειλητικές σε βάρος του αναρτήσεις στο διαδίκτυο”.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η ΔΕΑΒ διαβιβάζει στον Εισαγγελέα καταγγελία του παρατηρητή της Επιτροπής για απειλητικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button