ΑθλητικάΕνημέρωση

Η ΔΕΑΒ κάλεσε και πάλι σε ακρόαση την ΠΑΕ Παναθηναϊκός – Galaksias Portal News

Για μια ακόμα φορά μέσα σε λίγες ημέρες, η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τη συμπεριφορά των οπαδών του σε ντέρμπι της Λεωφόρου.

Όπως αναφέρεται από το σχετικό Δελτίο Τύπου, η ΑΕ Παναθηναϊκός κλήθηκε σε ακρόαση από την ΔΕΑΒ, σχετικά με φερόμενη χρήση βίας από εκατό περίπου φίλους της ομάδας, εκ των οποίων οι είκοσι εισήλθαν μαζικά -χωρίς έλεγχο εισιτηρίων,- στη θύρα 13 του γηπέδου της Λεωφόρου, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι η ΔΕΑΒ έχει καλέσει σε ακρόαση για την προσεχή Δευτέρα (08.04) την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω του κορεό που υψώθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και απεικόνιζε τον Λευκό Πύργο να καίγεται.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει ότι:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την Τετάρτη 10/04/2024 και ώρα 11:00, σχετικά με φερόμενη χρήση βίας από εκατό (100) περίπου φιλάθλων της, εκ των οποίων οι είκοσι (20) εισήλθαν μαζικά, χωρίς έλεγχο εισιτηρίων, στη θύρα 13 της αθλητικής εγκατάστασης «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ για τα playoffs του πρωταθλήματος της SUPERLEAGUE στις 3-4-2024.

Κατ’ εφαρμογή της διάταξης της παρ.9 του άρθρου 41Γ του ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του ν. 5085/2024.

To άρθρο Η ΔΕΑΒ κάλεσε και πάλι σε ακρόαση την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button