ΑθλητικάΕνημέρωση

Η δράση συνεχίζεται με Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης και Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ – Galaksias Portal News

Με δύο αναμετρήσεις χωρίς φαβορί συνεχίζεται η φάση των “16” του Champions League. Απόψε (22:00, Cosmote TV), η Ίντερ θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Αϊντχόφεν θα φιλοξενήσει την Ντόρτμουντ.

Η Ίντερ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θα προσπαθήσει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Ατλέτικο, ενόψει της ρεβάνς στη Μαδρίτη.

Η ιταλική ομάδα έφτασε πέρυσι μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι, και θέλει να πετύχει κάτι ανάλογο και φέτος.

Να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο τους πίσω από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν πρώτη στον όμιλο της.

Η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Ντόρτμουντ στο άλλο παιχνίδι της ημέρας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά αμφίρροπο ζευγάρι, με τους Ολλανδούς να πραγματοποιούν τρομερή σεζόν, έχοντας ουσιαστικά κατακτήσει το πρωτάθλημα στη χώρα τους.

H Αϊντχόφεν πιστρέφει σε νοκ άουτ φάση Champions League για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015-16, με το έργο της να είναι δύσκολο κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Η γερμανική ομάδα κατάφερε όχι μόνο να προκριθεί από τον όμιλο του… θανάτου με Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Νιούκαστλ, αλλά να πάρει και την πρωτιά συγκεντρώνοντας έντεκα βαθμούς αν και άρχισε την πορεία της με ήττα στο Παρίσι. 

To άρθρο Champions League: Η δράση συνεχίζεται με Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης και Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button