Επικαιρότητα

Η Εθνική σκόρπισε στους πέντε ανέμους (5-0) το Καζακστάν και πάει με φόρα στη Γεωργία

Πάρτι στην Νέα Φιλαδέλφεια έκανε απόψε κόντρα στο Καζακστάν η Εθνική Ελλάδος και με κορυφαίο τον Πέλκα και εξαιρετικούς τους Μασούρα, Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Κουρμπέλη καθάρισε την υπόθεση πρόκριση, κερδίζοντας με 5-0.

Πλέον την Τρίτη (26/3) στις 19:00 στην Τιφλίδα θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα για να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι.

H Eθνική μας πέτυχε τέσσερα γκολ με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα και έκανε το Καζακστάν ανήμπορο να αντιδράσει! Οπότε στο δεύτερο οι μηχανές μπήκαν σε ρυθμό ρελαντί…

Ο Μπακασέτας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 9’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Πέλκας με κεφαλιά στο 15’ έκανε το 2-0 και σε διάστημα τριών λεπτών από το 37’ μέχρι το 40’ αρχικά ο Ιωαννίδης έκανε το 3-0 και εν συνεχεία ο Κουρμπέλης πέτυχε το τέταρτο γκολ της Ελλάδας που καθάρισε την υπόθεση πρόκριση.Επίλογος; Το αυτογκόλ του Ταπάλοφ στο 85′.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ (67′ Ρότα), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (46′ Ρέτσος), Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας (74′ Μπουχαλάκης), Μασούρας, Πέλκας (64′ Γιακουμάκης), Ιωαννίδης (64′ Κωνσταντέλιας).

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Σάτσκι, Καΐροφ (45′ Τοπάλοφ), Μπίστροφ, Μαρότσκιν, Γερλάνοφ, Βορογκόφσκι, Τσεσνόκοφ (68′ Ζούεφ), Μπεϊσεμπέκοφ (46′ Σαντιμπέκοφ), Ζαϊντουντίνοφ, Αστάνοφ (46′ Οράζοφ), Σαμορόντοφ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button