ΑθλητικάΕνημέρωση

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Γιώργο Πρίντεζη με φιλικό κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός θα αποσύρει τη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη με το νο15, σε φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για φιλική αναμέτρηση στις 6 Σεπτεμβρίου, όταν θα αποσύρει τη φανέλα με το Νο15 του τέως αρχηγού της, Γιώργου Πρίντεζη, σε μία λαμπρή εκδήλωση, ανάλογη αυτής που είχε κάνει για τον Βασίλη Σπανούλη.

Οι Ισραηλινοί αποδέχτηκαν την πρόσκληση των Πειραιωτών, με τον διοικητικό ηγέτη τους, Σιμόν Μιζράχι να δηλώνει: “Ο Πρίντεζης έγινε ένα από τα σύμβολα της ομάδας του Πειραιά”. Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Μακάμπι, Όντεντ Κάτας τόνισε: “Όλοι οι φίλοι του μπάσκετ θυμούνται το νικητήριο σουτ του το 2012 στον τελικό της Euroleague και πολλά άλλα μεγάλα clutch σουτ!”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι δηλώσεις των Μιζράχι, Κάτας:

“Ο χρόνος για τη σπουδαία γιορτή της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τιμή του Γιώργου Πρίντεζη, μετρά πλέον αντίστροφα! Τα happenings θα είναι πολλά και σημαντικά. Και ένα από αυτά θα είναι η πρώτη εμφάνιση των “ερυθρολεύκων” για τη σεζόν 2024-25 μπροστά στον κόσμο τους, κόντρα σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, την Maccabi Playtika Tel Aviv!”.

“Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποδέχθηκε με σεβασμό την πρόκληση του Ολυμπιακού να λάβει μέρος στην τιμητική γιορτή για τον Γιώργο Πρίντεζη, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση”, δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας του Λαού, Σιμόν Μιζράχι και συνέχισε: “Ο Πρίντεζης έγινε ένα από τα σύμβολα της ομάδας του Πειραιά με το πέρασμα των ετών και κέρδισε back to back τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, συνδυάζοντας σοφία και δεξιότητες. Επίσης, ήταν ένας από τους πυλώνες της Εθνικής ομάδας της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια. Θα σας δούμε σύντομα!”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ισραηλινής ομάδας, Οντέντ Κάτας, τόνισε: “Είναι μεγάλη τιμή για την Maccabi Playtika Tel Aviv που έλαβε πρόσκληση και θα λάβει μέρος στον αγώνα προς τιμή του Γιώργου Πρίντεζη. Πρόκειται για έναν παίκτη που άφησε το σημάδι του στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικά και στον Ολυμπιακό ιδιαίτερα. Όλοι οι φίλοι του μπάσκετ θυμούνται το νικητήριο σουτ του το 2012 στον τελικό της Ευρωλίγκας και πολλά άλλα μεγάλα clutch σουτ! Ήταν ένας έξυπνος παίκτης με σπουδαία επαφή με την μπάλα, που πάντα έβλεπε ένα βήμα μπροστά. Συγχαρητήρια Γιώργο!”.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button