ΑθλητικάΕνημέρωση

Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου λύγισε τη Μαρία στον τελικό του Indian Wells – Galaksias Portal News

Η Ίγκα Σφιόντεκ δεν έχει αντίπαλο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και το απέδειξε και στον τελικό του Indian Wells. Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου νίκησε άνετα τη Μαρία Σάκκαρη με 2-0 σετ (6-4, 6-0) και σήκωσε ακόμα έναν τίτλο.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν το αουτσάιντερ του τελικού του Indian Wells, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει την καλύτερη τενίστρια του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, η οποία βρίσκεται σε τρομερή φόρμα το τελευταίο διάστημα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πάλεψε, ωστόσο ηττήθηκε από την Πολωνή, η οποία σήκωσε ακόμα μία κούπα.

Η Μαρία Σάκκαρη μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο σετ, το οποίο το έχασε με 6-4, δεχόμενη μπρέικ στο τελευταίο σερβίς γκέιμ της.

Το δεύτερο σετ δεν χωράει κριτική, καθώς η Ίγκα Σφιόντεκ έκανε επίδειξη δύναμης, φτάνοντας στη νίκη χωρίς να χάσει ούτε ένα γκέιμ (6-0). Η Πολωνή τενίστρια διέλυσε τη Μαρία Σάκκαρη στο δεύτερο σετ, κάνοντας τρία μπρέικ!

To άρθρο Σφιόντεκ – Σάκκαρη 2-0: Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου λύγισε τη Μαρία στον τελικό του Indian Wells δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button