Επικαιρότητα

«Η Κρήτη είναι ένα νησί που μπορεί να καυχηθεί για τον πολιτισμό και την οικονομία του» (pics, vid) – Galaksias.com

Παρουσία του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου

Ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας κατά την είσοδό του στο κέντρο διασκέδασης «ΑΑ» στους Αρμένους Ρεθύμνης, όπου η ΝΟΔΕ Ρεθύμνου διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την ίδια ώρα στη σύντομη δήλωσή του τόνισε για μία ακόμα φορά τη μεγάλη στρατηγική σημασία της Κρήτης για την χώρα.

«Η Κρήτη είναι ένα νησί που μπορεί να καυχηθεί και για τον πολιτισμό του και για την οικονομία του», τόνισε παράλληλα ο κ. Δένδιας.

Το «παρών» στην εκδήλωση δίνει και ο βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

δενδιας
δενδιας
dendias

Το πρωί στη ΣΕΑΠ

Νωρίτερα σήμερα Σάββατο (24/2) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ), στο Ηράκλειο. Ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε «ιδιαίτερη χαρά και τιμή» το γεγονός ότι επέστρεψε στη ΣΕΑΠ «μετά από πολλά χρόνια»

Ο ίδιος μίλησε για τον νέο σύγχρονο ελληνικό στρατό κάνοντας λόγο για την αναδιάρθρωση της Εφεδρείας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Νίκος Δένδιας που είχε διαδοχικές συναντήσεις με το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό της ΣΕΑΠ, καθώς και με τους σπουδαστές της Σχολής, αναφέρθηκε στο φινλανδικό μοντέλο στράτευσης που ετοιμάζεται να υιοθετήσει η Ελλάδα.

Όπως τόνισε τις προσεχείς ημέρες «θα επισκεφτεί ο ίδιος τη Φινλανδία όπου θα του γίνει αναλυτική παρουσίαση του φινλανδικού μοντέλου, το οποίο με τις απαραίτητες προσαρμογές στα ελληνικά δεδομένα θα αποτελέσει τη βάση για την δημιουργία μέσα στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030 του νέου σύγχρονου ελληνικού στρατού.

Αναφερόμενος στα δύο χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα «από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία» όπως είπε αναφέρθηκε στην υπαρκτή απειλή του αναθεωρητισμού.

ΔΕΝΔΙΑΣ ΧΑΝΙΑ

Τον υπουργό Άμυνας συνόδεψαν στην επίσκεψή του στο Ηράκλειο, ο υφυπουργός Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης,  ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, και ο βουλευτής Ηρακλείου Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης.

Δείτε το βίντεο:

Μεσημεριανό φαγητό στο Ρέθυμνο

Σε εστιατόριο, στην παραλία του Ρεθύμνου, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Απόλαυσαν το φαγητό με σύμμαχο και τον καλό καιρό.

Δένδιας: Μεσημεριανό φαγητό στο Ρέθυμνο

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button