Τρόπος Ζωής

Η Μαρίνα Σάττι για το «Τα τα τα» στο «Zari» που ενόχλησε την Εύη Δρούτσα – Galaksias Portal News

Ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις για τον στίχο «Τα τα τα» του τραγουδιού της «Zari», έκανε η Μαρίνα Σάττι, στην τελική ευθεία για τον διαγωνισμό της Eurovision 2024.

Ανάμεικτες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τραγούδι «Zari» με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024.

Πριν από λίγες ημέρες η Εύη Δρούτσα δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την ΕΡΤ και το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι, το οποίο έχει μέσα τον στίχο «Τα τα τα».

Όπως τόνισε η στιχουργός, θυμίζει το τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα «Δυνατά» και μάλιστα η δισκογραφική εταιρεία σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Το βράδυ της Κυριακής (10.03.2024), η νεαρή τραγουδίστρια θέλησε να απαντήσει με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από μια μουσική παρτιτούρα που είχε στην ηλικία των πέντε της, όπου φαίνεται στο στιγμιότυπο το «Τα Τα Τα».

«Χαχαχα ω Θεέ μου. Βρήκα αυτές τις ασκήσεις σολφέζ από το Ωδείο από όταν ήμουν 5 χρονών», έγραψε η Μαρίνα Σάττι με χιούμορ.

To άρθρο Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι για το «Τα τα τα» στο «Zari» που ενόχλησε την Εύη Δρούτσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button