Επικαιρότητα

«Η Νέα Αριστερά θα συγκρουστεί με την ουσία της δεξιάς πολιτικής» – Galaksias.com

«Έχουμε τη διάθεση να συγκρουστούμε με την ουσία της δεξιάς πολιτικής» σημείωσε από τη Μυτιλήνη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Αριστεράς Κωστής Καρπόζηλος που βρίσκεται στη Λέσβο, στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας των θέσεων και αρχών του νέου πολιτικού σχηματισμού.

Χθες πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνάντηση με τους πολίτες στην Καλλονή και σήμερα στις 7:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνάντηση στη Μυτιλήνη, στο καφέ Πάρκο στο πάρκο  της Αγίας Ειρήνης για ενημέρωση σχετικά με το νέο φορέα, τη μέχρι τώρα δράση του, και  τα επόμενα βήματά του.

Ο κ. Καρπόζηλος σημείωσε ότι «η Νέα Αριστερά έχει τρεις μεγάλους στόχους, κοινωνική ισότητα, κλιματική δικαιοσύνη  και επανεκκίνηση της δημοκρατίας. Να δημιουργήσουμε ένα κόμμα, που θα απαντά στα προβλήματα της κοινωνίας και θα παίρνει θέση στα ζητήματα της εποχής.  Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε τη γλώσσα του μέσου όρου και να γίνουμε αρεστοί, αλλά για να πούμε αυτό που πραγματικά πιστεύουμε. Όταν η αριστερά λέει αυτό που πιστεύει αποκαθιστά την αξιοπιστία της…».

Ο κ. Καρπόζηλος ενημέρωσε για την προσχώρηση στον πολιτικό σχηματισμό του Γαβριήλ  Σακελαρίδη ο οποίος θα έχει σήμερα συνάντηση με τον επικεφαλής της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση. Ακόμα ανακοίνωσε ότι η Νέα Αριστερά θα συμμετέχει στις Ευρωεκλογές «και θα αποτελέσει και την έκπληξη. Θα είναι η ανανεωμένη απάντηση στην αμηχανία των εξελίξεων την αριστερά. Από μας θα ξεκινήσει η αλλαγή συσχετισμών που θα ανατρέπει την σημερινή κυριαρχία της δεξιάς».

«Στη Λέσβο η Νέα Αριστερά οργανώνεται» όπως είπε η Μαρία Νικολάρα μέλος της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής που έχει συγκροτηθεί. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η  Πανελλαδική Συνδιάσκεψη και μετά τις ευρωεκλογές του Ιουνίου το ιδρυτικό συνέδριο.  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button