Επικαιρότητα

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε την ομάδα του «Τυφώνα» που καθάρισε τις ακτές της Μαγνησίας

Σε ειδική εκδήλωση μπροστά από το Λιμεναρχείο του Βόλου η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε σήμερα το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης για την εξάμηνη δράση του σκάφους “Typhoon Project”.

H ομάδα του “ΤΥΦΩΝΑ” για έξι μήνες πραγματοποίησε επιχειρήσεις για τον καθαρισμό των ακτών της Μαγνησίας που είχαν επιβαρυνθεί σημαντικά μετά τις πλημμύρες.

Η εκδήλωση για την απόδοση τιμής έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του πληρώματος και εξήρε το σημαντικό τους έργο στην απορρύπανση και αποκατάσταση των ακτών της περιοχής.

Το ίδρυμα εκπροσώπησε η πρόεδρος κ. Εύη Λαζού – Λασκαρίδη.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος, η Υφυπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Ζέτα Μακρή, ο Βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων Άννα – Μαρία Παπαδημητρίου, οι Δήμαρχοι Βόλου, Αλμυρού και Ζαγοράς – Μουρεσίου Αχιλλέας Μπέος, Δ. Εσερίδης, Κωνσταντίνος Καραγεωργίου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χαράλαμπος Μπιλλίνης, ο Αρχιπλοίαρχος Δημήτρης Τσίκλος και ο Ταξίαρχος Χρήστος Σπανίδης.

Παρόντες, επίσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γεώργιος Ντιζές και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΒ Σωκράτης Αναγνώστου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button