Κόσμος

Η πρώτη «εμφάνιση» της Κέιτ Μίντλετον και οι φήμες ότι το παλάτι ετοιμάζει ανακοίνωση

Το που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ειδικά από τη στιγμή που το «σκάνδαλο» με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ για τη Γιορτή της Μητέρας θέτει εν αμφιβόλω την πληροφόρηση που έρχεται από το παλάτι.

Σε ό,τι αφορά τη σημαντική ανακοίνωση φέρεται να έχει ήδη γίνει η σχετική ενημέρωση στους ιθύνοντες του BBC, ώστε να είναι έτοιμοι, όπως συνέβη και με την ασθένεια του Καρόλου, αλλά και με τον θάνατο της Ελισάβετ που ανακοινώθηκε ώρες μετά και ενώ είχαν λάβει γνώση όσοι έπρεπε να γνωρίζουν το γεγονός.

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ

Η Κέιτ Μίντλετον έδειχνε ζωντανή και υγιής καθώς εντοπίστηκε να τριγυρνάει κοντά στο σπίτι της το Σάββατο (16/3).

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδειχνε «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής» καθώς εθεάθη να κάνει μια βόλτα στο αγαπημένο της κατάστημα με αγροτικά προϊόντα, μετέδωσαν βρετανικά και διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα δημοσίευμα της Sun.

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα άναυδη όταν τους είδα εκεί», δήλωσε στο δημοσίευμα ένας μάρτυρας στη φάρμα. «Η Κέιτ είχε βγει για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και φαινόταν καλά».

Και συνέχισε: «Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να πεταχτεί στα μαγαζιά».

Παράλληλα το πριγκιπικό ζεύγος δεν ξέχασε να ευχηθεί από κοινού μέσα από τον λογαριασμό του για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Η υποτιθέμενη θέαση, για την οποία δεν υπάρχουν φωτογραφίες, ήρθε εν μέσω διαφόρων σεναρίων για την υγείας της Κέιτ μετά το σκάνδαλο επεξεργασίας φωτογραφιών.

Το χρονικό του σκανδάλου με τη φωτογραφία

Η φωτογραφία της Κέιτ για τη Γιορτή της Μητέρας προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο, αφού κορυφαία φωτογραφικά πρακτορεία την απέσυραν στην οποία ανέφεραν ότι η φωτογραφία είχε «χειραγωγηθεί». Η πριγκίπισσα είχε ζητήσει συγγνώμη την επόμενη μέρα, δηλώνοντας ότι «πειραματιζόταν» ως «ερασιτέχνης φωτογράφος». Λίγοι πίστεψαν αυτή την εξήγηση με τη συνωμοσιολογία να κυριαρχεί ειδικά από τη στιγμή που η Κέιτ και το παλάτι αρνήθηκαν να δώσουν στη δημοσιότητα την πρωτότυπη ενώ παράλληλα τηρούν σιγή ιχθύος για το πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Το Πάσχα που είχε δοθεί ως πιθανή ημερομηνία πλησιάζει την ώρα που δεν έχειν επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της στην παρέλαση Trooping of the Colour που γίνεται τον Ιούνιο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button