ΑθλητικάΕνημέρωση

Η «πρώτη» Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη – Galaksias Portal News

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, πήγε νωρίς το πρωί της Κυριακής (11/2) στο Ρέντη και έπιασε δουλειά.

Ο Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ γνωρίστηκε με τους παίκτες και το υπόλοιπο επιτελείο του Ολυμπιακού κι έπιασε αμέσως δουλειά.

Ο 63χρονος προπονητής δεν έχει πολύ χρόνο, μιας και την Πέμπτη το βράδυ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Φερεντσβάρος για το Conference League, σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν για τους Πειραιώτες.

Ο Μεντιλίμπαρ είδε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Φάληρο και έτσι είχε μία πρώτη εικόνα της ομάδας, πριν πιάσει δουλειά.

«Είδα τον χθεσινό αγώνα και είδα ότι υπάρχουν δυνατότητες της ομάδας, είδα καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Είστε καλοί παίκτες, ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε πρέπει να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερη εικόνα.

Μπορούμε να το πετύχουμε κι αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος. Αυτό που θέλω να ζητήσω είναι σκληρή δουλειά ώστε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια καλού παιχνιδιού. Πήγαμε καλά στο ματς με τον ΟΦΗ αλλά θα έρθουν και πιο δύσκολοι αγώνες κι αυτό που ζητάω είναι να έχουμε μεγαλύτερο διάστημα καλής απόδοσης μέσα στο ματς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι και όλοι θέλουμε τη νίκη. Θα μιλήσουμε και τις επόμενες μέρες και θα αναλύσουμε πράγματα γι’ αυτόν τον μεγάλο αγώνα».

Αυτά ήταν τα όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν από την έναρξη της προπόνησης.

To άρθρο Ολυμπιακός: Η «πρώτη» Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button