Τρόπος Ζωής

Η συνάντηση με τη Μελίνα Νικολαΐδη στο Λονδίνο και η έκπληξη σε Σταυροπούλου – Βανδή – Galaksias Portal News

Στο Λονδίνο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Δανάη Μπάρκα. Στη βρετανική πρωτεύουσα η γνωστή παρουσιάστρια συνάντησε τη Μελίνα Νικολαΐδη.

Δύο νεαρές κυρίες και φίλες είχαν την ευκαιρία να τα πουν στο Λονδίνο. Ο λόγος για τη Δανάη Μπάρκα που «απέδρασε» για το weekend και τη Μελίνα Νικολαΐδη που σπουδάζει εκεί.

Στην Αθήνα, στο Live show του J2US η μητέρα της παρουσιάστριας του MEGA, Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε κανονικά στο πόστο της στην κριτική επιτροπή δίπλα στη Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια από μεριά της, έστειλε on air χαιρετίσματα στην κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη:

«Μπορώ να στείλω κι εγώ ένα φιλί στο παιδί μου στην Μελίνα που μας βλέπει από το Λονδίνο και μου κάνει και σχόλια…», είπε στο J2US η Δέσποινα Βανδή.

Σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου η Μελίνα Νικολαΐδη συνάντησε την Δανάη Μπάρκα στο Λονδίνο. Οι δυο τους μάλιστα κάλεσαν με face time τις μητέρες τους προκειμένου να τις κάνουν έκπληξη.

To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Η συνάντηση με τη Μελίνα Νικολαΐδη στο Λονδίνο και η έκπληξη σε Σταυροπούλου – Βανδή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button