Τρόπος Ζωής

Η Τέιλορ Σουίφτ ήπιε «άσπρο πάτο» μια μπύρα στον τελικό του Super Bowl – Galaksias Portal News

Η Τέιλορ Σουίφτ κατάφερε να… κλέψει την παράσταση στον τελικό του Super Bowl 2024. Την ώρα που ο σύντροφός της, Τράβις Κέλσι “πάλευε” με τους Kansas City Chiefs για την κατάκτηση του τροπαίου, η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια έπινε μπύρες στην εξέδρα των επισήμων.

Οι τηλεοπτικές κάμερες αλλά και αυτές των κινητών, κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2024, ήταν στραμμένες στις δυο ομάδες (Kansas City Chiefs και San Fransisco 49ers) που διεκδικούσαν το τρόπαιο, αλλά και στην Τέιλορ Σουίφτ.

Η 34χρονη πασίγνωστη και πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, αν και βρισκόταν στο Τόκιο, έκανε.. ταξίδι αστραπή και βρέθηκε στο πλευρό του συντρόφου της, Τράβις Κέλτσι, στον τελικό του πρωταθλήματος του NFL.

Η σχέση των δυο έχει εκτοξεύσει την ήδη υψηλή δημοτικότητα του NFL και έχει εξαργυρωθεί εμπορικά από τη λίγκα αλλά και τους Kansas City Chiefs με έξτρα έσοδα που ξεπερνούν τα 330 εκατ. δολάρια.

Η Σουίφτ έζησε το παιχνίδι πολύ έντονα, όπως όλοι οι οπαδοί, μαζί με τις φίλες της. Όταν η κάμερα του γηπέδου την πρόβαλε στα μάτριξ, εκείνη δεν δίστασε δευτερόλεπτο, τήρησε την… παράδοση και “κατέβασε” το ποτήρι μπύρα που είχε μπροστά της μέσα σε αποθέωση.

 

To άρθρο Η Τέιλορ Σουίφτ ήπιε «άσπρο πάτο» μια μπύρα στον τελικό του Super Bowl δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button