ΑθλητικάΕνημέρωση

Η φάση που επέλεξε να προβάλει το Conference League στα social media ενόψει της αποψινής ρεβάνς – Galaksias Portal News

ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ έχουν τραβήξει την προσοχή της UEFA. Οι αναρτήσεις στον λογαριασμό του Conference League, ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας (22:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 3).

Με τη… δύναμη της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ θέλει να πανηγυρίσει μια ακόμα πρόκριση. Η Κλαμπ Μπριζ θα παίξει απόψε για να “τσεκάρει” το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Conference League, αλλά ο “δικέφαλος του Βορρά” θέλει να φέρει και πάλι τα… πάνω – κάτω, να ανατρέψει το 1-0 του Βελγίου και να περάσει αυτός στους “4” της διοργάνωσης.

Την περασμένη Πέμπτη (11.04.2024), στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Κλαμπ Μπριζ είχε επικρατήσει στο “Γιαν Μπρεϊντέλ Στάντιον” χάρη στο γκολ που πέτυχε από νωρίς ο Ούγκο Φέτλεσεν (9΄). Οι Βέλγοι έχασαν ευκαιρίες να σημειώσουν και δεύτερο γκολ, με σημαντικότερη την επέμβαση του Ντομινίκ Κοτάρσκι στο πέναλτι του Ιγκόρ Τιάγκο.

Η φάση αυτή άλλωστε, είναι που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του Conference League, το μεσημέρι της Πέμπτης (18.04). Η επέμβαση αυτή, ίσως αποδειχθεί “χρυσή” για τον ΠΑΟΚ, αφού κράτησε το σκορ σε… επίπεδα ανατροπής.

Παράλληλα, η UEFA περιέγραψε -μέσα από το λογαριασμό της για το Conference League– το διακύβευμα για κάθε ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη του πρόκριση σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ η Κλαμπ Μπριζ θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε τετράδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1991/92.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button