Κόσμος

Η Φίνος Φιλμ τιμά τον σημαντικό ηθοποιό – Galaksias.com

Ο σημαντικός  ηθοποιός Γιώργος Νέζος, ο οποίος υπήρξε απόγονος των οπλαρχηγών της ελληνικής επανάστασης Τάσου και Κωνσταντίνου Νέζου, έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα το 1989.

Η Φίνος Φιλμ τιμά τον αξέχαστο ηθοποιό με μια ανάρτηση και ένα βίντεο στο facebook,  με σκηνές από στιγμές του στις ταινίες «Το Ταξίδι», «Ο Εχθρός του Λαού», «Θέμα Συνειδήσεως», «Αστερισμός της Παρθένου», «Η Μαρία της Σιωπής», «Οι Γενναίοι Πεθαίνουν Δύο Φορές», «Η Κόρη του Ήλιου» και «Αγάπη και Αίμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ηθοποιός και λογοτέχνης ο Γιώργος Νέζος ήταν μια αξιόλογη και σεμνή μορφή της πνευματικής ζωής του τόπου μας, αλλά και απόγονος των οπλαρχηγών της ελληνικής επανάστασης Τάσου και Κωνσταντίνου Νέζου. Με τη Φίνος Φιλμ συνεργάστηκε σε δέκα ταινίες – πάντα δραματικές – ξεκινώντας από το 1960 έως το 1973.

Έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα το 1989 και τον θυμόμαστε από στιγμές του στις ταινίες «Το Ταξίδι», «Ο Εχθρός του Λαού», «Θέμα Συνειδήσεως», «Αστερισμός της Παρθένου», «Η Μαρία της Σιωπής», «Οι Γενναίοι Πεθαίνουν Δύο Φορές», «Η Κόρη του Ήλιου» και «Αγάπη και Αίμα».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button