Τρόπος Ζωής

Η Da’Vine Joy Randolph κέρδισε Όσκαρ και πλάνταξε – Συγκλόνισε ο λόγος της – Galaksias Portal News

Η Da’Vine Joy Randolph ήταν η πρώτη που ανέβηκε στη σκηνή των Όσκαρ για να παραλάβει το αγαλματίδιό της. Και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου ήταν το πρώτο που απονεμήθηκε και η Da’Vine Joy Randolph, που ήταν το φαβορί, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά: κέρδισε το Όσκαρ για τη συγκλονιστική ερμηνεία της στην ταινία «Τα Παιδιά του Χειμώνα» του ελληνικής καταγωγής Αλεξάντερ Πέιν.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, η 37χρονη αφροαμερικανή ηθοποιός ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες που τη στήριξαν στη διάρκεια της πορείας της. Και δεν ήταν εύκολη…

Όπως είπε, ξεκίνησε ως τραγουδίστρια και ήταν η μητέρα της που την ενθάρρυνε να στραφεί στην υποκριτική. «Δεν πίστευα ότι αυτή θα είναι η καριέρα μου.

Τόσα χρόνια ήθελα να είμαι διαφορετική και συνειδητοποίησα ότι το μόνο που έπρεπε να είμαι ο εαυτός μου.

Σας ευχαριστώ που με βλέπετε, όταν ήμουν το μοναδικό μαύρο κορίτσι στην τάξη, όταν με είδατε και μου είπατε ότι είμαι αρκετή και ότι μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου μονοπάτι», είπε η Ντε Βάιν Ράντολφ με δάκρυα στα μάτια!

Η Da’Vine Joy Randolph κέρδισε σπουδαίες αντιπάλους, αφού το Όσκαρ διεκδικούσαν επίσης η Τζόντι Φόστερ για το Nyad, η Αμέρικα Φερέρα για τη Barbie, η Έμιλι Μπλαντ για το Οπενχάιμερ και η Ντανιέλ Μπρουκς για το The Color Purple.

To άρθρο Η Da’Vine Joy Randolph κέρδισε Όσκαρ και πλάνταξε – Συγκλόνισε ο λόγος της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button