Τρόπος Ζωής

Η Kate Hudson θα δώσει ρούχα που φόρεσε σε πρεμιέρες της, στην κόρη της – Galaksias Portal News

Η Kate Hudson αποκάλυψε στο περιοδικό People πως σκοπεύει να δώσει στην 5χρονη κόρης της, Rani Rose τα ρούχα με τα οποία είχε εμφανιστεί στο παρελθόν σε πρεμιέρες ταινιών και τα οποία κρατάει ακόμη.

Η γνωστή ηθοποιός θεωρεί πως κάποια μέρα σκοπεύει να της αφήσει μερικά από τα ρούχα με τα οποία η ίδια εμφανίστηκε σε πρεμιέρες ταινιών και βραβείων. «Ήδη [η Rani] ψάχνει τα ρούχα και τα παπούτσια μου και την πιάνω να ανοίγει τις πόρτες της ντουλάπας μου και να κοιτάζει μέσα. Καθώς κρυφοκοιτάζει ορισμένα πράγματα, λέω: “Αυτό ανήκει ήδη στη Rani”», είπε γελώντας η Kate Hudson.

«Έτσι, μια μέρα είμαι σίγουρη ότι θα αρχίσω να βλέπω πράγματα να χάνονται», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Η Χάντσον είναι μητέρα 3 παιδιών του 20χρονου Ryder, του 15χρονου Bingham και της 5χρονης Rani Rose, την οποία απέκτησε με τον αρραβωνιαστικό της μουσικό Danny Fujikawa.

Αναφερόμενη στα πράγματά της, η Κέιτ Χάντσον είπε: «Δεν έχω καταφέρει να τα κρατήσω όλα με τα χρόνια, αλλά αυτά που [μπορώ] και αυτά που είναι κατά παραγγελία τα κρατάω».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αποτελούν κομμάτι της προσωπικής μου ιστορίας. Έτσι, το να τα κρατάω είναι κάτι σαν αναδρομή στην τέχνη που έχω δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια και είναι πραγματικά ενδιαφέρον να κοιτάζω πίσω».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν ακόμα επιλέγει ρούχα από την ντουλάπα της διάσημης μητέρας της Goldie Hawn, υπογράμμισε: «Όχι, πια. Ίσως όταν ήμουν νεότερη και ζούσα στο σπίτι της, πριν από πολλά χρόνια, να “βουτούσα” στη ντουλάπα της μητέρας μου».

Σημείωσε επίσης ότι οι χαρακτήρες που έχει υποδυθεί στο παρελθόν είχαν μία μοναδική αίσθηση της μόδας. «Ήμουν πολύ πολύ τυχερή», είπε.

To άρθρο Η Kate Hudson θα δώσει ρούχα που φόρεσε σε πρεμιέρες της, στην κόρη της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button